Chinaski políbí i nepřítele – jen je nechte spát, zpívají v novém klipu

Hana-Slivova

Není na co čekat, tak se jmenuje deska, kterou v těchto dnech dokončuje kapela Chinaski. Venku už je první singl Spáč a nově taky klip k písničce.

pollKapela Chinaski dodělává ve studiu Sono kousek za Prahou novou desku Není na co čekat, ze které pochází i aktuální singl Spáč. Video k písničce ctí název písničky a není nijak výpravné; vsadilo spíš na image kapely a kontrast přírody a „industriálu“.  

Deska vyjde na podzim
Poprockový a stadionový zvuk singlu i celého albe měl na starost producent Milan Cimfe. „Celou desku nám ale produkuje poprvé. Minule nám ji dělal Michal Dvořák a na některé písničky, ty rychlé a tvrdé, což byly asi tři, jsme chtěli právě Milana, protože víme, že tohle on umí. Spolupráce se nám líbila, takže jsme ho teď poprosili, jestli by nám nechtěl produkovat celé album," vysvětluje na webu kytarista a zpěvák Chinaski Michal Malátný.

Album Není na co čekat vyjde na podzim 2010, pak se skupina rozjede na turné po republice. V současné době můžete kapelu vidět na letních festivalech. Kdy a kde? Podívejte se.  

http://www.youtube.com/watch?v=AcC3bggPmds

Témata:,