Christina Aguilera pila na veřejnosti. Dostala pokutu

matoush

Americká zpěvačka Christina Aguilera zažívá těžké období. Rozvedla se, před miliony krajanů popletla text státní hymny před finále Super Bowl a nyní musela na několik hodin do vazby. Proč? Důvodem byl přestupek s půvabným názvem “public intoxicating" - tedy opilost na veřejnosti.

Server zaručených novinek TMZ přinesl zprávu, podle které policie v západním Hollywoodu zadržela zpěvačku Christinu Aguileru a jejího přítele Matthewa Rutlera. Christina a její partner totiž pili a pak se vezli autem. Rutler řídil, Aguilera se údajně ani neudržela na nohou. “Požila extrémní množství alkoholu,” uvádí oficiální spis. “Nedokázala se o sebe postarat.”

Christina Aguilera zpívá americkou hymnu na Super Bowl. Chybka se vloudila

http://www.youtube.com/watch?v=KPIaqOYFxAc

Podle zdrojů z okolí má v poslední době zpěvačka s alkoholem problémy. “Už několik týdnů se ji pokoušíme dostat na léčení,” uvedl jeden z nich.

Nakolik žena, která se nedávno rozvedla s Jordanem Bratmanem, s nímž má tříletého syna Maxe, podobné výzvy vyslyší, nelze tipovat. Za propuštění kažodopádně musela zaplatit v přepočtu asi 4,5 tisíce korun. Jejímu partnerovi policisté vyměřili kauci 30 tisíc dolarů (asi 530 tisíc korun).

Hvězda MTV znečistila celu. Vlastními výkaly
Pokračujeme v kriminálních excesech Hollywoodu. Tentokrát máme navíc docela nechutnou historku. Hvězdička amerických reality show Abram Boise byla zatčena ve státě Massachusetts za to, že močila na veřejnosti.

Boise evidentně nesihl měchýř vyprázdnit dostatečně, protože poté, co ho policie zavřela do cely, začal močit napodlahu. Když ho přemístili do jiné cely, vyprázdnil svá střeva do dlaní a exkrementy rozmazal po zdech. Poněkud absurdně v tuto chvíli vyznívá, že kromě vystupování v mnoha reality show stihl tenhle chlápek napsat i knihu příběhů pro děti.
V takových chvílich dochází humor i našemu čtvrtečnímu Šrumci v šoubizu.

Témata: