Chudinka Sookie ze seriálu Gilmorova děvčata. Nedostala nabídku do pokračování seriálu!

Redakce

Jak jsme se již několikrát zmiňovali o návratu seriálu Gilmorova děvčata, tak je již potvrzeno, že natáčení je v přípravách. Bohužel už neuvidíme nejlepší kamarádku Lorelai, protože se jí prý nikdo nezeptal, jestli by si ještě zahrála.

 Lorelai a Rory se do našich televizních obrazovek vrátí v devíti dílech a je na co se těšit. Připomene nám to staré časy strávené u televize právě kvůli oblíbenému seriálu. Lauren Graham a Alexis Bledel se skoro nezměnily, takže nás jejich vizáž nepřekvapí.

Bohužel už ale neuvidíme milovanou kuchařku Sookie, kterou si zahrála Messia McCarthy. Melissu oslovili i fanoušci na Twitteru a ptají se, proč se comebacku nezúčastní.

„Děkuji za pozvání, ale bohužel mě nikdo neoslovil, abych se jako Sookie vrátila do městečka Stars Hollow. Každopádně ostatním přeju hodně štěstí,“ odpověděla jim herečka.

Autorka scénáře a producentka minulých sérií se však brání tím, že o Mellisu stojí. „Ona je opravdu neskutečně zaneprázdněná. Ale svému týmu jsem řekla, že pokud bude k zastižení, ráda pro ni nějakou scénu napíšu. Byla to jedna z nás,“ řekla v rozhovoru pro TV Line.

Herci ze seriálu Gilmorova děvčata: Jak vypadají dnes?

Točí se nové díly Gilmorek. Kdo v nich bude ale chybět?