Chystá se Česko Slovenská SuperStar 2

Hana-Slivova

"Školu nezměníš, rodiče nezměníš, holky nezměníš - změň svůj život a vyhraj neuvěřitelných 100 tisíc eur." Tak zní motto druhé řady Česko Slovenské SuperStar, kterou na příští rok chystají televize Nova a Markíza. Castingy začnou 18. listopadu 2010.

Najde Československo dalšího Martina Chodúra? Televize Nova a slovenská Markíza se rozhodly, že se o to opět pokusí. Po loňské první řadě pěvecké talentové soutěže Česko Slovenská SuperStar, již zábavně moderovali Leoš Mareš s Adelou Banášovou, chystají druhý díl. Castingy začnou 18. listopadu 2010 v Brně, pollpokračovat budou od 9. do 10. prosince v Bratislavě a 19. a 20. prosince v Praze. V Košicích se budou adepti na vítězství vybírat 9. ledna příštího roku. Štěstí mohou zkusit mladí lidé ve věku 15 až 30 let.

Výhra: Sto tisíc eur
V loňském ročníku převýšil všechny výborný zpěvák a instrumentalista Martin Chodúr z Ostravy, který ve finále porazil rockera Mira Šmajdu z Košic. Chodúr, majitel hlasu ála Tom Jones a zároveň student konzervatoře v oboru klarinet, si vítězstvím zajistil exkluzivní smlouvu a roční televizní kontrakt v hodnotě 100 tisíc eur (asi 2,6 milionu korun). Velmi slušné debutové album Let´s Celebrate, na které si napsal z velké části texty i hudbu, vydal v červnu. Deska po tři týdny vévodila české hitparádě nejprodávanějších alb.

Martin Chodúr: Vždycky jsem chtěl dělat pop

"Federálnímu" projektu se však nepodařilo dosáhnout mimořádné sledovanosti prvního ročníku Česko hledá SuperStar z roku 2004, na který se v České republice dívalo průměrně 2,7 milionu lidí. Jednotlivé díly česko-slovenské soutěže vidělo podle údajů Novy v průměru 1,82 milionu diváků starších 15 let.

Jestli máte pocit, že showbyznysu chybíte už jen vy, tady se můžete do soutěže přihlásit.

Martin Chodúr v první Česko Slovenské SuperStar a jeho verze Paparazzi od Lady Gaga

http://www.youtube.com/watch?v=CWRveFnwdfY