Chystá se seriál o Jacksonovi a jeho bratrech


Americká kabelová televize A&E připravuje reality show o bratrech zpěváka Michaela Jacksona. V šesti hodinových dílech mimo jiné zachytí, jak se vyrovnali s Michaelovou smrtí.

Honba za výnosem ze smrti krále popu Michaela Jacksona pokračuje. Americká kabelovka A&E chystá na zimu seriál s názvem The Jacksons: A Family Dynasty (Jacksonovi: Rodinná dynastie) a jeho hvězdami budou Jackie, Tito, Jermaine a Marlon Jacksonovi. "Bratři, kteří se připravují na koncert ke 40. narozeninám Jackson Five, nyní umožnili bezprecedentní pohled do svého světa," uvedla televize A&E. Seriál začne televize vysílat 13. prosince.
Bratři Jacksonovi na přelomu 60. a 70. let vystupovali jako Jackson Fivepěvecký kvintet Jackson Five. Michael, nejmladší z bratrů, se poté dal na sólovou dráhu a stal se jedním z nejúspěšnějších interpretů v historii popmusic.  
    
Chci Michaelovy peníze, říká jeho otec
Otec zpěváků Joe Jackson podle v pátek podal u soudu v Los Angeles žádost o vyplácení rodinných přídavků ze zpěvákovy pozůstalosti. Zdůvodnil to tím, že jej Michael dříve finančně podporoval: na začátku tisíciletí údajně posílal své matce Katherine zhruba 50 tisíc dolarů měsíčně, v posledních letech pak 66 tisíc dolarů – a byl si vědom toho, že část peněz dostane otec Joe.
Jednaosmdesátiletý Jackson senior, který trpí cukrovkou, v žádosti dále uvádí, že jeho měsíční výdaje překračují 20 tisíc dolarů (přes 340 tisíc korun), ale od státu dostává sociální dávky ve výši "pouhých" 1700 dolarů. Argumentuje také tím, že Katherine Jacksonové soud přiřkl rodinné přídavky už na začátku října.
Michael Jackson v závěti odkázal veškerý svůj majetek rodině a opatrovnicí svých tří dětí určil svou matku Katherine. Jacksonova smrt Michaelovi údajeně "vynesla" 100 milionů dolarů. (sli)

Poslechněte si Jackson Five v roce 1972

http://www.youtube.com/watch?v=N8Qko5m8oAw

Témata: