Civilní Obrana si v novém videoklipu zahrála ruskou ruletu!


Čáslavská kapela Civilní Obrana přichystala pro své fanoušky speciální novoroční dárek, a to v podobě nového videoklipu. Je to již v pořadí druhý videoklip z aktuálního alba Loterie, které vyšlo v únoru roku 2012. Jako první byla do videopodoby převedena skladba Opilá princezna. Protentokrát zvolili kluci píseň Ruleta.

Videoklip byl natočen během jednoho dne v Praze a jak již název písně napovídá, kapela si ve videoklipu zahrála ruskou ruletu. „Natočit klip v jedný místnosti, v pár lidech a navíc jen za dopoledne byla oproti minulýmu klipu velká změna, ale to co z těch pár záběrů Aleš vykouzlil je podle mě pecka.“ vyjádřil se k novému klipu bubeník kapely Pavel. „Velikej dík taky patří klukům z Lokálu U Bílé kuželky na Malé Straně, protože nám ochotně půjčili prostory k natáčení.“, dodává.

Tento týden také můžete Civilní Obranu slyšet na vlnách Fajn Rock Music v rádiovém pořadu ROCK MUSIC, kde bubeník Pavel bude mluvit i o videoklipu. Civilní Obrana nechce tento rok zůstat u jednoho videoklipu, proto se můžeme těšit i na další novinky z jejich dílny.

Kapelu čeká koncert v Belgii, kde zahrají na Vídeňském plese univerzity v Bruggách.

Témata:, ,