ClubRadio.cz mění zvukový obal, staniční hlas i strukturu pořadů


Vedení ClubRadia se rozhodlo kompletně obměnit zvukový obal rádia. Původní obal z většiny tvořil Lukáš Janků, kterému tímto patří velké díky.

 

Zbrusu nový zvukový obal pochází z renomovaného hudebního studia SoundART – http://soundart.cz. Tvoří ho jingly, upoutávky tematických pořadů, nová zvuková podoba Live show s Matonym a Radkem (každé úterý 18 – 21), rádiové znělky, a další. Změnil se i staniční hlas.

Pořad „Nejlepší výběr taneční muziky“ se posouvá do jiných vysílacích časů, nyní dostal úlohu vhodně doplnit celý program rádia. Ve všední dny mezi 7. a 12. hodinou bude vysílán pořad „Dopolední nášup“, mezi 13. a 18. hodinou pak pořad „Odpolední jízda“. V sobotu a neděli odpoledne na posluchače čeká pořad „Nejlepší výběr taneční muziky po celý víkend“. Místo časových jinglů jsou nyní nové tematické pořady oddělené každou celou hodinu jeho znělkou.

Cílem nového obalu je přiblížit se aktuálním hudebním a sound-designovým trendům, oživit vysílání rádia a přinést posluchačům lepší a ucelenější hudební zážitek.