• Brat Pitt (52) a Angelina Jolie (41) tvořili zdaleka nejatraktivnější pár současného Hollywoodu přes deset let, teprve 23. srpna 2014 si ale slavní herci řekli oficiálně ano. Jolie a Pitt se zasnoubili již v dubnu 2012, dobře utajenou svatbu ale pár zvaný „Brangelina“ měl až po dvou letech, a to v malé kapli zámku Miraval ve vesnici Correns na jihu Francie, který si pořídili v roce 2008. Soukromého obřadu se tehdy zúčastnila jen rodina a nejbližší přátelé.
  • Dvojice se seznámila v roce 2004 při natáčení akční komedie Pan a paní Smithovi a už krátce poté se objevily první spekulace o jejich vztahu. Zatímco herečka byla v té době volná (o rok dříve se rozvedla s druhým manželem Billym Bobem Thorntonem), Pitt byl ženatý s jiným sexsymbolem, hvězdou seriálu Přátelé Jennifer Aniston. Ta v lednu 2005 požádala o rozvod a o tři měsíce později bulvár zveřejnil první snímky Pitta, Jolie a hereččina adoptivního syna Maddoxe.
  • Nejmocnější a nejlépe placený hollywoodský pár společně vychovával šest dětí: Maddoxe a Zaharu adoptovala Angelina, spolu si osvojili Paxe-Thiena, poté se narodila Shiloh a dvojčata Knox a Vivienne. Společně překonali také hereččiny obavy z rakoviny, kvůli kterým si Jolie v uplynulých letech nechala nejprve odstranit prsa a poté vyoperovat vaječníky a vejcovody.
  • Pitt, který se narodil 18. prosince 1963, patří k žádaným hollywoodským hvězdám. Od poloviny 80. let se objevoval v televizních seriálech, první výraznější role přišla v dramatu Ridleyho Scotta Thelma a Louise. Točil s Davidem Fincherem (Sedm, Klub rváčů, Podivuhodný případ Benjamina Buttona) a spolupracoval i s Quentinem Tarantinem (Hanebný pancharti) nebo bratry Coenovými (Po přečtení spalte). Pitt dělí své aktivity mezi velkorozpočtové trháky a náročnější snímky, což mu zajišťuje popularitu u publika i respekt kritiky. Hereckého Oscara ale dosud nezískal.
  • Angelina Jolie (narozena 4. června 1975) je dcerou slavného herce Jona Voighta a herečky Marcheline Bertrand a k filmu se dostala již v pěti letech. Posléze studovala na Lee Strasberg Theater Institute. Jolie se objevila například ve snímcích Lara Croft – Tomb Raider, Hranice zlomu, Kauza CIA, Salt nebo Cizinec. V roce 2000 získala Oscara za vedlejší roli ve filmu Narušení. V posledních letech se věnuje i režii, v roce 2011 debutovala filmem V zemi krve a medu, věnovaným bosenské válce.

ŠOK! Angelina Jolie a Brad Pitt se rozvádějí!

Jennifer Aniston: Já vždycky věděla, že Brangelina nemá budoucnost! Tohle je totiž karma!