Co musíte udělat pro to, abyste byli pro své okolí atraktivní

Redakce

Toužíte být atraktivními pro své okolí? Není to příliš jednoduché, ale když přiložíte ruku k dílu, nepochybně se vám to povede. Poradíme vám, co pro to udělat.

  1. Musíte být zábavní. Vtipní lidé jsou považování za pozitivní. Většina lidí se chce kamarádit s někým, kdo je šťastný a umí pobavit své okolí. Všichni chtějí zažívat v životě radost a být spokojení. To je v některých chvílích možné, pokud vedle sebe mají člověka, který vytváří zábavu. S ním se skvěle odreagují a chtějí se nadále pohybovat v jeho přítomnosti. Pokud dokážete své okolí pobavit, budete oblíbení a lidé se s vámi budou chtít znovu setkávat.
  2. Musíte mít hodně přátel. Pokud okolí vypozoruje, že má někdo hodně přátel a ti jej mají rádi, budou se také chtít stát jeho kamarády. Člověk obklopený různými jedinci působí na ostatní jako magnet. Automaticky si v duchu pomyslí, že když má hodně přátel, pravděpodobně to bude dobrý člověk. Navíc pochopí, že se kolem něj nachází hodně zajímavých lidí, se kterými je může seznámit. Čím víc přátel budete mít, tím více jich i časem získáte.  
  3. Musíte naslouchat lidem kolem sebe. Vnímejte lidi kolem sebe. Naslouchejte jim a snažte se jim porozumět. Pokud to bude možné, neváhejte a pomozte jim. Udělejte ze sebe pevnou vrbu. Vaše okolí vám bude vděčné za váš zájem a oporu. Budou z vás mít pocit, že jste silní a stabilní jedinci, které jen tak něco nerozhodí. Tím budete pro ně velmi atraktivními lidmi. Budou se za vámi vracet a vaše dobré chování vám oplatí. Jednou pomůžou určitě i oni vám.
  4. Musíte se neustále usmívat. Úsměv sluší každému. Vypovídá to o vás, že jste pozitivní a máte rádi své okolí. Navíc vám to sluší mnohem více, než kdybyste byli zamračení. Pokud se budete usmívat, všechny k sobě přitáhnete. Jednak ty, co se také usmívají a jsou na stejné vlně jako vy, a také ty, co se mračí, protože je váš úsměv potěší. Úsměvem opravdu nic neztratíte. Naopak získáte.
  5. Nesmíte projevovat své slabiny. Pokud vás dlouhodobě něco trápí, nedávejte to najevo svému okolí. Můžete to sdělit jen svým nejbližším, protože ty tím neodpudíte. Když si budete stěžovat na své problémy, atraktivními pro své okolí určitě nebudete. Lidé nemají v dnešní době zapotřebí poslouchat něčí trable, protože sami jich mají dost. Naopak hledají k sobě lidi, kteří je nemají. Smutkem všechny jen odradíte.
  6. Musíte pořádat párty. Nezapomeňte při tom všem být společensky aktivní. Uspořádejte nějakou párty ve veřejných prostorech. V klubu nebo restauraci. Pozvěte tam co nejvíce kamarádů a známých. Společně to pořádně rozjeďte. Pokud uspořádáte více takových akcí, stanete se mezi lidmi oblíbenými. Budou mít o vás povědomí i ti, které vy vůbec neznáte. Stanete se populárními.
  7. Musíte být milí na své okolí. Na své okolí se chovejte vždy mile. Hádky vždy řešte s pomocí rozumu namísto emocí. Budete tak na lidi působit více sympaticky. Zároveň byste měli působit autoritativně. Dejte najevo, že máte svůj vlastní názor a obhajte si ho. Nikoli tvrdě, ale rozumně. Lidé k vám budou vzhlížet. Nezapomeňte u toho všeho být milí.
  8. Musíte si věřit. Pokud chcete působit na všechny okolo sebe atraktivně, musíte věřit v sami sebe. Sebedůvěra je velmi důležitá, protože vás celkově posílí. S ní můžete dokázat spoustu věcí a inspirovat ostatní jedince. Když v sobě najdete důvěru, okolí vás bude zbožňovat. A po tom přece toužíte.

TOP 22 věcí, které příčetná žena nikdy nevyřkne

10 důvodů, proč je podzim ta pravá sezóna na pořádné sexuální radovánky (Bonus: 5 pozic, které jste ještě nezkoušeli)