Co nevíte o dětech Brangeliny

Redakce

Další hollywoodská pohádka skončila bez happy endu, když Angelina Jolie jednoho zářijového pondělí podala žádost o rozvod s Bradem Pittem. Šušká se, že důvodem byl Bradův vztah k dětem. Mají jich spolu hned šest - tři vlastní a tři adoptované. Vyznáte se v nich? My ano!

  • Madox Chivan (15). Madox se narodil v Kambodži a vyrůstal v chudém sirotčinci. Byl mu teprve rok, když jej objevila Angelina, tehdy provdaná ještě z Billyho Boba Thortona, a adoptovala jej. O tři měsíce později se s Billym rozešla. Madox už si odbyl svou hereckou premiéru ve filmu World War Z a motá se i kolem produkce. Právě teď pomáhá Angelině s natáčením filmu v jeho rodné zemi.
  • Zahara Marley (11). Holčička Zahara spatřila světlo světa v africké Etiopii a Angelina ji adoptovala, když jí ještě nebylo ani půl roku. Tehdy už herečka žila s Bradem Pittem, přesto ale holčičku adoptovala sama. Brad podepsal adopční papíry Madoxe i Zahary až o rok později. Kolem adopce vyvstalo malé drama, když se přihlásila Zahařina pravá matka, a popřela původní verzi, že zemřela při porodu. Dítě prý do sirotčince odložila jen proto, že by je neuživila. Nejprve proti adopci protestovala, ale pak jí dala své požehnání. Zahara nedávno namluvila jednu pandí postavičku v animáku Kung Fu Panda.
  • Shiloh Nouvele (10). Krátce po adopci obou dětí slavná dvojice oznámila, že spolu čekají vlastní dítě. Angelinino těhotenství vzbudilo obrovský zájem fanoušků i médií, která se předháněla ve vizualizacích toho, jak bude potomek dvou nadpozemsky krásných herců vypadat. Fotku novorozené holčičky koupil magazín Hello za několik milionů dolarů a rodiče částku věnovali na charitu. Přestože Shiloh zdědila po rodičích krásné rysy, o svůj vzhled se moc nezajímá a nic jí není vzdálenější než parádění. Obléká se jako kluk, chce, aby jí doma říkali John a narozeninovou party si přála ve vojenském stylu. V jednom interview Angelina prozradila, že si Shiloh přeje být chlapcem.
  • Pax Thien (13). Paxe odložila jeho matka hned po narození do sirotčince ve vietnamském Ho či minově městě. Tam vyrůstal do tří let, než jeho očka okouzlila Angelinu, která zažádala o adopci. Protože nevyrůstal se slavnými rodiči od narození, děsily ho blesky fotoaparátů k smrti. Nějakou dobu trvalo, než si na život v záři reflektorů přivykl.
  • Knox Léon a Vivienne Marcheline (9). V roce 2008 se na filmovém festivalu v Cannes objevila Angelina s rýsujícím se těhotenským bříškem. Později se svět dozvěděl, že Angelina a Brad čekají dvojčata. Ve Francii se pak narodila holčička Vivienne a chlapeček Knox. Oproti svým starším sourozencům nejeví moc zájem o showbyznys a jsou spíš plaší. Vivenne se ale objevila v pohádce Maleficent: Zloba po boku své maminky a zahrála si tu malou roličku princezny Aurory v dětství.  

Aféra rozvodu Brangeliny: V londýnském muzeu Madame Tussauds Jolie a Pitta už rozdělili. Vrazili mezi ně Pattinsona!

Brad Pitt byl obviněn z útoku na děti, o které se staral s Angelinou Jolie!

Témata:,