Co o vás prozradí tvar obličeje?

Redakce

Možná vás to překvapí, ale i tvar vašeho obličeje o vás dokáže prozradit spoustu věcí. Jak jste na tom vy?

Obdélníkový tvar. Charakteristický stejně širokým čelem a bradou. Lidé s tímto tvarem obličeje uvažují velmi logicky a jsou to opravdu skvělí myslitelé, někdy až moc. Jsou to velcí plánovači a chtějí mít vše přesně podle plánu. Otevřenost a mluvnost o svých pocitech jim není rozhodně cizí, rádi vše řeší i s ostatními lidmi.

Kulatý tvar. Kulatý obličej se vyznačuje širokým čelem a buclatějšími tvářemi. Tyto rysy obvykle znamenají, že jste velmi milá osoba, která upřednostňuje ostatní lidi sama před sebou. Tento typ má nevýhodu v tom, že může přitahovat narcistické lidi, kteří využívají jejich milých služeb.

Diamantový tvar. Tento tvar má nejširší část ve svém středu a dále se zužuje směrem k bradě a čelu. Lidé s tímto tvarem jsou povětšinou vůdčí typy, mají nejraději vše pod kontolou. Perfekcionisti, kteří chtějí odvádět nejlepší a nejkvalitnější práci.

Oválný tvar. Oválný obličej je charakteristický tím, že je delší než širší. Člověk s tímto obličejem většinou ví jak na druhé. Umí s nimi jednat tak, že se cítí pohodlně a nestrojeně. To ale taky může znamenat to, že nemusí říkat vždycky pravdu.