Co o vás prozrazuje váš nos?

Redakce

Každá část těla a obličeje o nás leccos vypovídá a možná budete překvapeni, co všechno se dá podle tvaru vašeho nosu poznat. Obličejové rysy prozradí, jak jste na tom zdravotně, fyzicky nebo jakou máte osobnost. Jak jste na tom vy?

  • Křivák. Atypicky tvarovaný nos neboli křivý značí i atypickou osobnost. Lidé s tímto tvarem mohou být velmi nespolehliví a emočně nestabilní. Navenek se tváří sebevědomě a vyrovnaně, ale opak je pravdou. Jsou to velmi citlivé osobnosti, které mají kreativní myšlení.  Zpočátku je obtížné se k nim nějak blíže dostat, ale když jste s nimi přáteli, tak se na ně můžete spolehnout.
  • Římský nos. Dlouhý a výrazný nos, který je mírně zahnutý, ukazuje na nebojácnou osobnost. Tito lidé jsou většinou raději mimo dění, protože jim to takto vyhovuje. Jsou však velmi draví a nenechají si nic líbit. Člověk s římským nosem je velmi výkonný schopný, sebevědomý a sobecký.
  • Pršák. Pršáček je nos se zahnutou špičkou nahoru. Člověk s takovým nosem je náladový a také temperamentní. Často se mění z minuty na minutu. Uvnitř zůstává dlouho dítětem a podle toho se také chová. Je lehkovážný, netrpělivý a ukvapený. Jeho skvělou vlastností je to, že je šarmantní a dokáže okolí okouzlit.
  • Rovný nos. Rovný nos je poměrně neobvyklý a patří přímým osobnostem, které vědí, co chtějí. Vědí, co chtějí od života a co od něj také očekávat. Za svým cílem však nejdou přes mrtvoly, protože jsou vychovaní a soucitní. Mnohdy mohou být až příliš ambiciózní a požadovat po sobě nebo i druhých nedosažitelné cíle.
  • Malý a velký. Na velikosti záleží, protože podle ní se dá odhadnout míra cílevědomosti a ambicí. Pokud má někdo ve vašem okolí velký nos, tak si můžete být jisti, že se jedná o osobnost s pevnou vůlí, co ví, co chce. Naopak lidé s malým nosem jsou skromní a stačí jim ke štěstí málo.
  • Skoba. Pokud hledáte pravého obchodníka, tak hledejte takového se skobovitým nosem a hrbolkem nahoře. Tito lidé mají schopnost dokonale smlouvat a přemlouvat. Jsou velmi komunikativní a přátelští, což jim v obchodování jenom pomáhá. Jsou to také velcí diplomati, kteří umí vyřešit každý konflikt.

Galerie: Jak se z normálních holek stávají pin up krásky

6 žen, které jsou v některých věcech nejlepší na světě. Závidět jim to ale nejspíš nebudete