Co s tetováním, které se vám přestalo líbit?

Redakce

Pravidelně vám přinášíme články o tetování. Už jsme vám ukázali nejrůznější způsoby i motivy tetování. Co však dělat, když se vám vaše kérka přestane libít? To se dozvíte v dnešním článku.

Třeba jste si přivezli tetování z dovolené a po „návrtatu do reality“ vám došlo, že to není něco, co byste chtěli nosit pod kůží celý život. Rozpadl se vám gang nebo vztah. Ten motiv, co jste před deseti lety chtěli, už se vám tolik nelíbí. Důvodů, které člověka vedou k odstranění tetování, je hodně. Co tedy můžete dělat, když už se do této situace dostanete? 

Make up. Skvělé řešení například v případě, kdy o odstranění tetování přemýšlíte, protože by bylo problémem v práci. Nebo nechcete, aby vaše tetování viděla babička. S kvalitním make upem se dnes dají dokázat zázraky. Může jej použít ale jen na opravdu zahojené tetování, jinak byste si totiž mohli přivodit infekci. Nejdřív je potřeba pleť v tomto místě vyčistit, poté nanést silně krycí korektor o několik odstínů světlejší než vaše pleť. Korektor neroztírejte, neměl by potřebný efekt, lepší je ho po pokožky vklepat. Pak přichází na řadu make up, který používáte, a je také lepší jej vklepat. Aplikujte transparentní pudr a na závěr celé místo přestříkejte lakem na vlasy. Máte hotovo. Nebo taky existují speciální řady kosmetiky, které jsou určené ke krytí tetování. 

Cover. Cover neboli překrytí původního tetování novým je řešením například v případě, že se vám vaše tetování rozpilo, přestalo líbit, nebo přes něj máte jizvu. Stačí zajít za taterem nebo do studia, ukázat mu to a říct svou přibližnou představu. Rozhodně nedoporučujeme v tomto případě volit náhodné studio, na které jste zrovna narazili při venčení psa, nebo v tomto případě šetřit. Mohli byste si to jen zhoršit… Pokud si ale dobře vyberete, bývají výsledky skvělé.  

Laser. Trvale si odstranit tetování není legrace. Vůbec. Proto byste si opravdu měli dobře promyslet, co a kam si necháte vytetovat. Pokud ale opravdu chcete své tetování odstranit nadobro, musíte se připravit na to, že si zaplatíte. A taky to nebude zrovna příjemné. Jak přesně takový zákrok probíhá, se můžete podívat v přiloženém videu. 

Naivní tetování ze Slovenska: Tyhle kérky tvoří naši bratia

Zajímavé tetování kombinuje více stylů. Líbí?