Co teď nosí celebrity na hlavě: Růžové zlato

Redakce

Trendy se neustále mění a to nejen v módě, ale i v oblasti vlasů. Nejnovější trend je opět okouzlují a dechberoucí. Vlasy v barvě růžového zlata totiž neuvěřitelně jiskří.

Pokud máte účet na Instagramu a sledujete nejrůznější stránky, tak jste si určitě všimli, co je momentálně in. Dokonalá kombinace růžové, červené a blond je lehká a nijak dramatická, ale i tak zaujme.

K tomu, abyste dosáhli takovéto krásy, budete muset začít u středně světlé blond barvy. Pokud máte přirozenou blond, tak můžete očekávat mnohem lepší výsledek. Rose Gold je perfektní barva a pokud hledáte nějaký způsob, jak své vlasy rozveselit, tak je v nabídce hned několik odstínů.

Pokud tedy máte světlé vlasy, tak očekávejte lehký nádech růžové barvy. Čím tmavší vlasy máte, tím výraznější a tmavší odstín očekávejte.

Existuje mnoho způsobů, jak si vlasy obarvit, ať už si obarvíte celou hlavu, nebo jen prameny, stejně to bude vypadat dobře. Ohledně odstínu se poraďte se svým kadeřníkem, abyste měli jistotu, že budete mít to, co očekáváte.

Trend si oblíbilo i mnoho celebrit, mezi kterými je Blake Lively, Ellie Goulding, Siena Miller a další.

Galerie: Slavné krásky, kterým slušel účes na kluka

Frčí na Instagramu: Bloggerka s kočkou ve vlasech