Co to má ten Milow v puse?

matoush

Nizozemsko si láme hlavu, co že to leze populárnímu zpěvákovi z úst. Fanoušci zase nevědí, co si myslet o novém singlu od U2. Jak dopadne napjatě očekávané album, neví nikdo. Tak si zatím přečtěte, co přinesl letošní pátý týden v hitparádách.

Minulý týden jsme vyhlásili dvojici Tinchy Stryder aTaio Cruz neoficiálním skokanem týdne. Jednoho takového máme i tentokrát, a nejde jen o nějakých „ubohých“ šestatřicet míst. Ačkoliv se píseň  My Life Would Suck Without You od Kelly Clarkson minule v Billboardu taktak protlačila do TOP100 (97. místo),  tentokrát… Je první! Ale s výjimkou tohoto skoku zůstala nejlepší pětka amerického žebříčku beze změn. Žádné posuny nenastaly ani v TOP5 britského chartu. Kelly Clarkson vyhrála také v Kanadě. Tam vytlačila z prvního místa Lady GaGa a její Poker Face. GaGa si celkově pohoršuje. Poker Face se kromě Kanady drží už jen ve Skandinávii (první ve Finsku, Norsku a Švédsku, třetí v Dánsku).

Poslechněte si Kelly Clarkson

http://www.youtube.com/watch?v=bap-oZI-Grc

U2, žádná sláva
Novinkou žebříčků je Get On Your Boots skupiny U2. Jedná se o pilotní singl z chystaného albu No Line On The Horizon. Původně jsme na něj měli čekat až do 17. února, ale poté, co několik taktů uniklo na veřejnost, se U2 rozhodli, že ho vydají dříve. Fanoušci a kritici na něj nemají jednotný názor. Jedni ho chválí, jako například magazín Rolling Stone:  „Jde o slibný singl, navazuje tam, kde Vertigo skončilo." Druzí ho spíše odsuzují. „Byla by to dobrá písnička, kdyby nebyla od U2,“ píše Nico, „ale pro U2, nejlepší skupinu posledních pětadvaceti let, je to sotva průměr.“ Zatím je singl ve Švédsku osmý, v Norsku pátý.

Už třetí týden je nejhranějším songem nizozemských rádií zpěvák Milow s coververzí Ayo Technology (v originále od 50Centa a Justina Timberlakea). Fanoušci jeho verzi milují, nejistí jsou však v případě klipu. Může za to podivná látka vytékající ze zpěvákových úst. „Wow! Je to nátěr! Je perfektní. Jen jsem nepochopila, proč mu nakonec leze z pusy ten sliz, to je dost nechutné,“ dělí se na Milowově myspace o své pocity fanynka, která si říká Andrea.

Podívejte se, co to Milowovi teče z pusy

Visel vám v pokojíku plakát Spice Girls? Pokud ano, budete milovat náš nový Úlet týdne, skupinu Just Girls. Její album Play Me je v Portugalsku dvojkou tohoto týdne. Holky se „kořeněným“ předchůdkyním neobyčejně podobají. Stylem muziky i vzhledově. Mají blondýnu s úsměvem od ucha k uchu, nechybí jim ani černoška. I choreografie je podobná. Také oblečení. Ale proč jenom zapomněly, že Spice Girls bylo pět?

Jak zpívají čtyři holky, které si hrají na Spice Girls?

http://www.youtube.com/watch?v=qs-yBOFHdsM

Billboard TOP100 Music Charts (USA)
1. Kelly Clarkson
– My Life Would Suck Without You
2. Lady GaGa feat. Colby O’Donis – Just Dance  
3. Beyoncé – Single Ladies (Put A Ring On It)            
4. Kanye West – Heartless      
5. T.I. feat. Rihanna – Live Your Life

www.theofficialcharts.com (Velká Británie)
1. Lady GaGa
– Just Dance
2. Kid Cudi vs. Crookers – Day ‚N‘ Nite
3. Tinchy Stryder Ft Taio Cruz – Take Me Back
4. James Morrison / Nelly Furtado – Broken Strings
5. Saturdays – Issues

www.austriancharts.at (Rakousko)
1. Leona Lewis
– Run
2. James Morrison feat. Nelly Furtado – Broken Strings
3. Katy Perry – Hot ‚N‘ Cold
4. P!nk – Sober
5. Mando Diao – Dance With Somebody

Norges Offisielle Hitlister (Norsko)
1. Lady GaGa
– Poker Face               
2. Katy Perry – Hot ‚N‘ Cold
3. Röyksopp – Happy Up Here                      
4. Beyoncé – If I Were A Boy
5. U2 – Get On Your Boots