Co vím o postavách Hry o trůny jen na základě memes, co všude vidím

Redakce

Nedávno jsme psali o tom, co víme o Hře o trůny, i když jsme nikdy neviděli ani jeden díl. Ono totiž stačí sledovat Facebook a všudypřítomná memes a máte pocit, že se na to stejně díváte. Tentokrát pro vás máme pár poznatků o některých postavách, které jsme pochytili, aniž bychom chtěli.

  • Cersei
    Je to jedna z královen, co v seriálu jsou. Spí se svým bratrem, musela projít nahatá po ulici a všichni ji nenávidí, protože nechala vyhodit půlku města do vzduchu.
  • Jon
    Je to bastard ve smyslu nemanželského syna. Toho naopak všichni milují, protože je sexy a ve reálu chodí s herečkou, se kterou měl sex v seriálu. Umřel a zase obživl a bojuje proti ledovým zombíkům.
  • Daenerys
    Je to matka draků, takže ty draky asi porodila. Je to ta hot kočka s bílými vlasy a také královna, takže se zřejmě nemá moc ráda s Cersei. A některou z postav hrozně odstrčila do friendzonu, nicméně teď všichni doufají, že se zamiluje do Jona.
  • Tyrion
    Trpaslík, který je pořád na mol a je to podle všeho nejvtipnější postava seriálu, které všichni fandí. Má hodně rád prostitutky.
  • Hodor
    Týpek, co pořád říká jen „hodor“. Když umřel, tak z toho byli všichni totálně na měkko.
  • Joffrey
    Nejhorší postava, kterou všichni nenávidí ještě víc než Cersei. Dostal facku od Tyriona a když ho otrávili, zfialověla mu hlava.

7 věcí, co vím o Hře o trůny (nikdy jsem to neviděla ani nečetla)

10 hrozných věcí, které chápou jen fanoušci knižní předlohy Hry o trůny