Cox, Guetta, Halliwell a Digweed odstartovali sety na Radiu DJ

Hana-Slivova

Pražské urban Radio DJ přišlo s novinkou. O víkendu začalo vysílat sety DJs světových jmen - Carla Coxe, Davida Guettu, Eddieho Halliwella a Johna Digweeda. Posluchači si nápad Radia DJ pochvalují, těšit se na špičkovou taneční muziku můžou celý rok.

Od 2. října patří pátky a soboty večer na Radiu DJ té nejkvalitnější taneční muzice. Rozjíždí se tam totiž série pravidelných hodinových a dvouhodinových setů známých světových DJs, která bude trvat celý rok.
Mezi největší tahák patří muzika světové tech-housové jedničky Carla Coxe, jehož Global set zazní vždy v pátek od osmi do deseti večer. Cox bude každý týden pro Radio DJ připravovat to nejlepší ze svých parties v klubu Space na Ibize nebo WMC v Miami, zvát si bude také hosty typu Fatboye Slima nebo Laurenta Garniera.

Poslechněte si zdravici Carla Coxe

Podívejte se, jak vznikala spolupráce Carla Coxe s Radiem DJ

"Tenhle projekt je výjimečný exkluzivitou a hlavně hudbou, všichni DJ´s, kteří pro nás budou hrát, patří mezi největší jména. Navíc všichni si budou zvát i jiná slavná jména, takže je na co se těšit. Bude to ta největší světová party – každý týden doma, na střeše, v autě, ve vaně, prostě kdekoliv zrovna budete," potvrzuje ředitel Radia DJ Martin Pokorný s tím, že každý týden si posluchači budou moci naladit zbrusu nový set.  

Poslechněte si Coxe, Guettu, Digweeda a Halliwella v u na Musilinu

Exluzivní sety na Radiu DJ
Carl Cox
(Global):
pátek 20:00 – 22:00
Eddie Halliwell (Fire It Up):
pátek 22:00 – 23:00
David Guetta (F*** Me, I´m Famous!):
sobota 21:00 – 22:00
John Digweed (Transitions):
sobota 22:00 – 24:00

Dalším DJ, kterého na Radiu Dj uslyšíte, je superstar posledních týdnů  David Guetta. Jeho singl When Love Takes Over, v němž hostuje zpěvačka Kelly Rowland, se stal hitem, singl Sexy Bitch sAkonem nejprodávanějším singlem v Evropě a deska One Love, z níž oba songy pochází, se také nejlépe prodává. Guetta si pro Radio DJ nachystal hodinový set F*** Me, I´m Famous!, ve které uslyšíte mixy a bootlegy světových zpěváků i dalších DJs.
John Digweed
pak patří mezi nejlepší electro Djs, jeho sety se hrají ve více než dvaceti zemích světa a jeho cédéčka s mixy dalších autorů patří mezi nejprodávanější alba ve své kategorii. Digweedova Transitions na Radiu Dj bude taky určitě stát za poslech.

Poslechněte si Johna Digweeda

To samé platí i o Angličanovi Eddiem Halliwellovi, který se může pyšnit dvěma vítězstvími v anketě o DJ roku časopisu Mixmag. Jeho sety si v letech 2005 – 2008 naladilo přes milion polscuhačů BBC, je navíc autorem sedmi nejlepších dílů tamního pořadu Essential Mix. "Českou" sadu tracků Fire It Up uslyší posluchači Radia DJ v sobotu od deseti do půnoci.

Podívejte se, jak mixuje Eddie Halliwell