Crash Road si zahrají s Guano Apes


Brněnská kapela Crash Road se v soutěži rádia Rock Max probojovala až do finále a vystoupí tak na hlavním pódiu na legendárním rockovém festivalu Masters Of Rock 2011.

Festival Masters Of Rock 2011 se bude konat od 14. do 17. července v areálu likérky Rudolf Jelínek vo Vizovicích. Tento rok českou sestavu posílí i kapela Crash Road, která si účast na festivalu vybojovala v rámci soutěže RockMax 12 zlínského rádia Rock Max.

Na základě hlasování posluchačů se kapela Crash Road stala vítězem únorového kola soutěže RockMax 12 a odborná porota, kterou tvořil hudební producent, hudební dramaturg rádia a jeho programový ředitel, ji určili za prvního finalistu velkého finále. To se v pátek  17.12 2010 uskutečnilo ve zlínském Masters Of Rock Café.  Spolu s Crash Road o angažmá na festivale bojovaly i kapely Lady Kate z Jihlavy a slovenský zástupce – Horská Chata z Martina. A nikdo neodešel s prázdnou.  Lady Kate si zahraje na zimním Masters of Rock a Horská Chata vystoupí na Coca Cola Stage letního festivalu Masters of Rock 2011.

Na letní edici Masters Of Rock 2011 se podle informací organizátorů představí taková jména jako Guano Apes, Hammerfall či Tři sestry. Crash Road se proto moc těší, že budou stát na jednom pódiu v takové společnosti.“Letošní velmi úspěšný rok jsme nemohli lépe zakončit. Po vítězství v Radegast Líhni a v České rockové lize jsme na RockMax finále odjížděli s informací, že 18.1. 2011 americká společnost Distrophonix začíná distribuovat naše album SugarBox v padesáti digitálních světových sítí, jako je i-Tunes, Amazon apod. Součástí jejich aktivit  je i jeho promo v  rádiích v USA. Vystoupení na Masters of Rock 2011 spolu s turném po klubech nazvaném Schizofrenie Tour je taková velká třešnička na dortu “ říká manažerka Crash Road, Marta Kubiesová.

 

Témata: