Dahmer servíroval sousedům maso svých obětí: 10 creepy zajímavostí o slavných vrazích

Redakce

Sérioví vrazi jsou většinou silně narušení lidé, takže asi nepřekvapí, že ti nejhorší z nich měli také pěkně nechutné návyky a úchylky.

  1. Jeffrey Dahmer svým sousedům ob den servíroval masové sendviče a je velmi pravděpodobné, že jednou z přísad byly zbytky z jeho obětí.
  2. Rodney Alcala známý jako „Zabiják z rande“ vyhrál v roce 1978, přímo uprostřed svého vražedného řádění, televizní soutěž The Dating Game. Žena, se kterou měl jít na rande, ho ale v zákulisí odmítla, protože se jí zdál „trochu divný“.

  3. H. H. Holmes, první zdokumentovaný americký sériový vrah, prodával kosti svých obětí medikům na praktickou výuku.
  4. Robert Pickton používal ostatky svých obětí jako krmivo pro prasata na vlastní farmě.
  5. Ted Bundy, hezoun zabiják, který má na svědomí 36 životů, chvíli pracoval jako operátor na lince důvěry a pomáhal lidem od sebevražedných myšlenek.
  6. Joe Metheny, tzv. Kanibal, míchal hovězí s lidským masem a z hmoty pak vyráběl burgery, které prodával ve svém stánku s občerstvením.
  7. Ed Kemper během pobytu ve vězení namluvil stovky audioknih pro slepce.
  8. Když se policie zeptala Henryho Lee Lucase, proč se nepřipojil ke svému parťákovi Ottisovi Tooleovi a nejedl grilované kousky obětí, odpověděl, že nemá rád barbecue omáčku.
  9. Albert Fish si moc rád strkal jehly do anusu, pouze proto, že si užíval tu bolest. Také napsal dopis rodičům jedné ze svých obětí, ve kterém rozebíral, jak lahodná byla její krev.
  10. Sakramentský vampír Richard Chase si dělal letní kokejtly z Coca-Coly a rozmělněných zvířátek. Jednou se také pokusil vpíchnout si králičí krev.

Příběhy sériových vrahů speciál: Zvrhlé sexuální návyky a libůstky nejslavnějších mordýřů

Galerie: Co nakreslili sérioví vrazi