Další novinky k Lásce nebeské 2: Jak zestárl Hugh Grant? FOTO uvnitř

Redakce

Miláček žen a idol britských romantických komedií Hugh Grant má na kontě nejednu ikonickou roli. Bezesporu mezi ně patří i ta z Lásky nebeské, kde ztvárnil bláznivě zamilovaného, ale trochu ostýchavého předsedu vlády. Fanoušky filmu jistě potěší, že si Hugh tento part zahraje ještě jednou.

Na Twitteru tvůrců Lásky nebeské se totiž objevily další fotky z natáčení druhého, volného pokračování, na které všichni netrpělivě čekáme. Hugh Grant aka David je stále premiérem a i když zestárl, je to pořád ten stejný pohledný elegán! 

A podle všeho je také stále ženatý! V závěrečné letištní scéně z prvního dílu pozornému oku neušlo, že se premiér oženil se svou láskou a někdejší asistentkou Natalie. Tu hrála Martine McCutcheon a i ona je na nových fotografiích vidět; jak poslouchá Davidův proslov a jak ho objímá se snubním prstenem na ruce.

Ve druhém díle, který bude deset minut dlouhý, se dále objeví Keira Knightley, Liam Neeson, Colin Firth, Andrew Lincoln, Lucia Moniz, Thomas Brodie-Sangster, Olivia Olson, Bill Nighy, Marcus Brigstocke a Rowan Atkinson. Na všechny momentálně dostupné fotografie z natáčení se podívejte do galerie.

První foto z nové Lásky nebeské: Otec a syn se sešli po 14 letech

Láska nebeská se dočká pokračování! A budou tam hrát ti stejní herci!