Daniela Šinkorová se vdala. Dostane vás kdy

Redakce

Jedna z našich nejhubenějších muzikálových zpěvaček a moderátorek Daniela Šinkorová už není svobodnou paní. Po desetiletém vztahu se provdala za svého přítele Ladislava Poláka.

Ale co vás dostane, je zjištění, že svatba proběhla narychlo už loňský rok, přesněji 4. října. Nikdo ani z jejich hereckých kolegů to nepostřehl. Tomu se říká skvělé a dlouhodobé utajení.

Obřad se konal v rodinném kruhu na zámečku Berchtold za přítomnosti rodičů, dětí a těch nejbližších. Nevěsta oblékla neobvyklé rudé šaty s průhlednými rukávy, ve kterých ji ženich spatřil až před oltářem, což byla asi jediná tradice, kterou manželé dodrželi. Jinak se tradic nedrželi.

Informace o svatbě se poprvé objevily na Instagramu Top Star magazínu. Daniela se vyfotila ve svatebních šatech a připsala k tomu komentář „Poslední foto před…” . Chvíli poté přidala fotku ruky, na jejímž prsteníčku zářil zásnubní i snubní prstýnek s dovětkem „Těsně po…”

Manželé o svatbě mluvili už několikrát a loni jim to konečně vyšlo. Gratulujeme a přejeme do „nového” společného života mnoho štěstí!

18 inspirativních fotek: Jak si vyfotit den D

Galerie, která vás dojme: Top 9 svatebních šatů celebrit roku 2015