Dárky: Tetování od Beyoncé, parfém od Katy Perry…

Hana-Slivova

Vánoční dárky už asi budete mít pohromadě, ale třeba se vám tenhle přehled "hudebních" prezentů bude hodit pro nějakou jinou příležitost. Stromeček se jménem Lady Gaga nebo panenka s tváří Justina Biebera by přeci neměly chybět v žádné popové rodině.

Justinova panenka1. Justin Bieber jako panenka
Justin Bieber
jako panenka jménem Baby anebo One Less Lonely Girl. Mladý zpěvák se stal jakýmsi Kenem v padnoucím oblečku a s kytarou v ruce. Pozor, některé modely dokonce zpívají! K sehnání jsou třeba přes Amazon a stát by měly mezi 18 a 53 dolary.
Pro staromilce bude možná trochu šok, že tahle panenka letos získala nominaci v americké soutěži "Hračka roku".
Kromě panenek se letos na trhu objevila i Bieberova řada laků na nehty. Bieberománie trvá: Justin má už i vlastní lak na nehty

2. Tetování od Beyoncé
Zpěvačka Beyoncé dohlížela na výrobu dočasných tetování, které vymýšlela její matka pro společnou módní řadu Dereón. Krabičku s motivy pavouků, kostí, řetězů a nejrůznějších typů šperků si zájemci mohou Parfém od Katy Perrykoupit přes web kosmetické značky Temptu, případně v řetězcích Sephora. Balení 24 tetování vyjde na 34 dolarů.

3. Ozdobička od Lady Gaga
Jestli patříte mezi "malé zrůdičky", které si Lady Gaga omotala kolem prstu, pak minimálně příští rok nesmí na vašem vánočním stromku chybět tenhle kovový několikacentimetrový přívěšek ve tvaru stromečku. Vyryté jméno Lady Gaga znamená, že tahle hračka s červenou mašličkou vyjde na 15 dolarů. Koupit ji můžete přes Amazon.

4. Parfém od Katy Perry
Další z popových hvězdiček přichází se svým parfémem. Vůni Purr od Katy Perry seženete v rozkošném flakonku ve stylu fialové kočky. A vůně? Kombinace jablka, broskve a jasmínových kvítků. Podle velikosti lahvičky s parfémem bude tahle paráda stát mezi 35 a 65 dolary a seženete ji v amerických obchodních domech. Těšit se můžete i na Kátinu lednovou řadu laků na nehty.

5. Sluchátka od Dr. Dre
Rapper Dr. Dre je tváří kvalitních sluchátek a head-setů (jeden takový si údajně koupili i Lady Gaga a Diddy.) "Většina sluchátek nebere dobře basy a dynamiku," říká Dr. Dre. To se ovšem netýká jeho výrobku, který přes Amazon seženete za 100 a více dolarů.

Témata: