Darwinova cena za nejbizarnější smrt a 5 lidí, co si ji asi fakt zasloužili

Redakce

Darwinova cena každoročně připadá těm lidem, kteří se zasloužili o vylepšení lidského genofondu tím, že se z něj neuvěřitelně hloupým způsobem odstranili a zabránili tak nebezpečnému genu hlouposti v dalším šíření. Cena se jmenuje po Charlesi Darwinovi, který přišel s teorií evoluce a tzv. přírodního výběru. Přinášíme vám výběr pár kvalitních případů, které sítem evoluce neprošly.

  1. Nebyl to čas, co honil za volantem

V lednu 2016 se Clifford Jones rozhodl zpestřit si dlouhou cestu za volantem. I když byla studená zimní neděle, stáhnul si kaťata, na mobilu pustil film pro dospělé a pro větší pohodu si rozepjal bezpečnostní pás. Pornoherečka ještě ani nestihla první předstíraný orgasmus, když se jeho Toyota vymknula kontrole a havarovala, čímž řidičův život ehm… vyvrcholil.

Poučení zní: Lepší ruce na volantu, než na vlastní řadicí páce.

  1. Kaskadérka amatérka

V září 2016 se dvacetiletá Sidney Gonzales rozhodla zbavit své staré matrace. Po vzoru Nerudy se ptala, Kam s ní? A rozhodla se najít nejbližší volnou skládku. Matrace se do auta nevešla, tak se Sidney rozhodla přidržet ji na střeše vlastní vahou. Za jízdy (řídila její nalitá kamarádka bez řidičáku). Asi při fyzice nedávala pozor. Matrace se samozřejmě svezla a s ní i Sidney. Jedna z těch dvou incident nepřežila… Co se stalo s matrací, zdroje neuvádějí.

Poučení zní: Když nemáš opilá co na práci, nestěhuj na střeše auta matraci.

  1. Šok: iDiot nabíjel telefon ve vaně!

Když ti spadne do vody iPhone, je to dost nepříjemné. Čeká tě solidní účet za opravu. Pokud ovšem není zapojený do zásuvky. Richard Bull potřeboval ten den v prosinci 2016 stihnout dvě věci. Dát si pořádnou vanu a napsat SMSku Ježíškovi. Co si přál, už se nedozvíme. Když se konektor nabíjejícího telefonu dotkl vodní hladiny, způsobil Richardovi rozsáhlé popáleniny ruky, paže a hrudi. Ne že by mu to nějak vadilo, protože byl tou dobou mrtvý následkem zástavy srdce.

Poučení zní: Když padá iPhone, něco si přej. Třeba ať není v nabíječce a ty ve vaně.

  1. Blbost až na kost

Collin M. Scott měl za sebou konec střední školy a před sebou jedno parádní léto. Bylo to v červnu 2006 a on vyrazil s partou kamarádů do Yellowstonského parku. Pravděpodobně měl pocit, že jeho úspěch u závěrečných zkoušek je důkaz inteligence a považoval za dobrý nápad přelézt všechny řetězy, ploty a varovné cedule. Co by člověk neudělal pro koupel v horkém gejzíru, že? Jeho kamarádům se podařilo natočit, jak se přiblížil ke gejzíru, sklonil se, aby zkontroloval teplotu vody, uklouzl, a spadl do vařící vody s vysokým obsahem kyselin. Když se k němu dostali záchranáři, nebylo už z vřídla co vytahovat.

Poučení zní: Těšíš-li se na prázdniny, nepadej do kyseliny.

  1. Love hurts!

V roce 2007 čekala jednoho taxikáře v Jižní Karolíně nevšední služba. Cestou objevil na silnici nahý pár jednadvacetiletých milenců v těsném spojení, kteří se na první pohled nezdáli příliš aktivní. Na druhý pohled byli v bezvědomí a o pár hodin později v nemocnici oba zemřeli. Policii čekal nelehký úkol: zjistit, co se stalo. Dost jim pomohly dvě hromádky pečlivě složeného oblečení na blízké šikmé střeše. Právě tam si dvě hrdličky hodlaly užít vášnivou chvilku. A dál si to asi domyslíte.

Poučení zní: Neoddávej se potěše, když zrovna ležíš na střeše.

Bláznivá modelka s obřími ňadry se nechala „předělat“ na černošku

Proč se někteří lidé neodvažují říct Ne?