David Kraus má již 10 let přítele. A je to fešák!

Redakce

Je to neuvěřitelné, ale je to tak. David Kraus už dlouhá léta úspěšně tají před širokou veřejností, že není sám a každý večer po jeho boku ulehá přítel Hugo. Nevodí ho do společnosti, proto bylo tak těžké je odhalit, ale podařilo se a konečně se nemusí schovávat. David je samozřejmě stále šťastný se svoji přítelkyní a my už vás nebudeme dále napínat. Hugo je totiž Davidův pes - Bostonský teriér. Je mu již 10 let a jsou nerozlučná dvojka. David je skvělý páníček. Snaží se pochopitelně Hugovi dát tu nejlepší péči, asi jako každý pejskař, a tak mu dopřává kvalitní granule i pamlsky a na zimu teplé oblečení.

„Dřív jsem byl striktně proti oblékání psů, ale tyhle rasy jsou už tak vyšlechtěné, že by bez bundy nachladl a měl by zdravotní problémy. Proto jsem změnil názor,“ řekl vážně Kraus.

Sešli s Michaelou Tomešovou a jejími dvěma psy na zkoušku kostýmů kvůli akci Psí den s Prahou 13 v Centrálním parku Lužiny, která se uskuteční 3. září. „Mimi, moje Jack Russell teriérka, je rozená modelka, podívejte, jak jí ten obleček sluší,“ rozplývala se.

Vyzkoušela na ní ještě psí botičky, ale ty se Mimi vůbec nelíbily a snažila si je sundat. David neodolal a vyzkoušel na Hugovi také několik oblečků. „Nejvíc mu sluší tenhle s kapucí a velkýma očima,“ zahlásil, když mu nasadil kostým pohádkové postavičky Stitch.

Pejsci Tomešové si ještě vyzkoušeli hlavolamy a na to konto se nám Míša pochlubila: „Akord je poměrně plachý pes, ale Mimi je všude plno, i přes to, že je takhle malinká. Na Psím dni chceme vyzkoušet i skok do výšky, tak snad se nám povede to vyhrát, protože bychom se tak zapsaly do České knihy rekordů ve skoku do výšky,“ těší se na výkony Tomešová.

David má právě na začátek září již potvrzené natáčení a nemůže se proto na Psí den dostavit „Mrzí mě to, protože to bude skvělá akce, kde se snoubí pomoc útulkům se soutěžemi a celkově velmi nabitým programem plným zábavy. To se moc nevidí. Hlavně je to jedna z mála akcí, na kterou prostě svého psa přivést musíte,“ začal se usmívat David a dodal:

„Situace v útulcích je krizová, což si moc lidí neuvědomuje. Existuje spousta programů, jak jim pomoci, třeba i jinou cestou než finanční odměnou. Já jsem například chodil pomáhat venčit. To je skvělé.“

Michaela Tomešová bude maminkou! Jak dlouho to tajila?

Jak dnes vypadá zrzavý Brady Hobbes ze Sexu ve městě? Mirandě se už moc nepodobá