Dempsey z Chirurgů se prý objeví v pokračování Bridget Jones!

Redakce

Americký herec Patrick Dempsey, známý především ze seriálu Chirurgové, si patrně zahraje v nejnovějším filmu o Bridget Jones. Ve třetím pokračování dobrodružství proslulé baculky se ale podle amerických médií neobjeví Hugh Grant, který hrál v předchozích dvou dílech. Snímek Bridget Jones’s Baby by měl do kin přijít příští rok.

Naopak Colin Firth si svou roli Bridgetina milence a úspěšného právníka Marka Darcyho ponechá. Zápletka filmu zatím nebyla podle serveru Deadline.com zveřejněna. Ví se prý pouze to, že hlavní hrdinka – opět v podání Renée Zellweger – je po čtyřicítce „neočekávaně v očekávání“.

Není ani jasné, jakou roli případně dostane Dempsey. Spekuluje se ale o tom, že převezme roli Hugha Granta alias rozevlátého proutníka Daniela Cleavera a děj se bude točit kolem otcovství Bridgetina dítěte.

Natáčení by mělo začít v příštích týdnech. Snímek bude režírovat Sharon Maguire, která je podepsaná i pod prvním filmem ze série Deník Bridget Jones. Druhý film, Bridget Jones – S rozumem v koncích, režírovala Beeban Kidron.