Diddy – nejbohatší rapper. Vydělal 8 miliard korun

Hana-Slivova

Časopis Forbes se opět po roce přihlásil s žebříčkem nejbohatších rapperů. Nejzámožnější je podle něj Diddy, který si vydělal 475 milionů dolarů. V přepočtu je to asi 8 a půl miliardy korun.

Nejbohatší rapper současnosti se jmenuje – tedy alespoň podle ekonomického časopisu ForbesDiddy. Z křesla nejzámožnějšího hiphopera se mu podařilo sesadit kolegu Jay-Z.

Diddy svých 475 milionů dolarů (asi 8,5 miliardy) nevydělal samozřejmě na prodejích desek, ostatně ta poslední, Last Train to Paris (recenze na Kouli), se v billboardovém žebříčku nejlépe prodávaných alb v prvním týdnu od vydání umístila "až" na sedmém místě. Diddymu se daří vydělávat hlavně na oblečení (má značku Sean John), funguje mu vydavatelství Bad Boy Worldwide a daří se také vodce Ciroc, již zaštiťuje.

Nejbohatší rappeři

1. Diddy – 475 milionů dolarů
2. Jay-Z – 450 milionů dolarů
3. Dr. Dre – 125 milionů dolarů
4. 50 Cent – 100 milionů dolarů
5. Bryan Williams – 100 milionů dolarů

Jmění rapperů každoročně  odhaduje  časopis Forbes.

Diddy: Syn dostal limuzínu, jinak je ale skromný
Diddy své peníze rád utrácí, nedávno například koupil synovi Justinovi limuzínu za 250 tisíc dolarů. Média ovšem ujištuje, že žádné ze sedmi dětí rozhodně nerozmazluje.

"Justin se hodně zlepšil ve škole, tak jsem ho chtěl odměnit. Limuzínu bude zřejmě používat jen pro zvláštní účely, třeba na první rande. Ale stejně jako mé ostatní děti dává přednost jednodušším věcem," dušuje se Diddy.

Druhý nejbohatší rapper je Jay-Z (450 milionů dolarů), který prodal celosvětově padesát milionů desek, vydělal na turné, vlastní řetězec nočních klubů 40/40 a část basketbalového týmu New Jersey Nets.

Třetí se podle Forbesu umístil Dr. Dre se 125 miliony dolarů. Odborníci ovšem předpokládají, že po letošním comebacku jeho jmění poroste.

Diddy feat. Skylar Gray – Coming Home

Jay-Z feat. Alicia Keys – Empire State of Mind

http://www.youtube.com/watch?v=0UjsXo9l6I8

 

Témata:,