Divokej Bill zve na dva vánoční koncerty do Akropole


Čerstvý bronzový Slavík, kapela Divokej Bill, nachystala pro své fanoušky z Prahy a středních Čech dva předvánoční koncerty. Proběhnou v úterý 15. a ve středu 16. prosince v pražském Paláci Akropolis. Kapela na nich mimo jiné představí písničky z nové desky Mlsná.

Lidově rocková kapela Divokej Bill letos zaujala i starší fandy, umístila se totiž na třetím místě ankety Český Slavík za Kabátem a Chinaski. Ještě před tím ale oznámila, že Vánoce a zároveň novou desku Mlsná oslaví s posluchači na dvojkoncertě v pražském Paláci Akropolis.

Recenzi na Mlsnou si přečtěte tady

Pátá řadová deska Divokýho Billa vznikala ve Studiu Sono v Nouzově za dozoru Milana Cimfeho. Technologicky i zvukově se Divokej Bill na albu vrací ke svým začátkům – CD je totiž z velké části natočené analogově do pásu. Tedy tak, jak vznikl debut skupiny Propustka do pekel.

Koncerty na podzim i na jaře
V rámci současného podzimního turné odehraje Divokej Bill celkem sedmnáct koncertů v menších prostorách. Na jaro příštího roku pak kapela plánuje turné po větších sálech, které bude,  podobně jako tomu bylo u předchozího alba, vizuálně stylizované v duchu názvu a obalu nové desky. (lbp)

Podívejte se na kapelu Divokej Bill a jejich hitovku Dávno:

Divokej Bill v Akropoli
Kde:
Palác Akropolis, Praha 3
Kdy: 15. a 16. prosince 2009
Čas: 19:30
Vstup: 250 Kč v síti Ticketpro, 300 Kč na místě

Témata:,