Doctor Victor+DirtyWink +HeadGrenades v Metro Music Baru 1.10!!


Doctor Victor+DirtyWink +HeadGrenades v Metro Music Baru 1.10!!

Už zítra večer rozduní brněnský Metro Music Bar pořádným rockem a pop -punkem skupiny Doctor Victor a DirtyWink a Headgrenades  , kteří do Brna zavítají ze sousedního Rakouska-Vídně a českou hudbu zastoupí  úspěšní doctoři kteří ordinují pomocí  rocku  z Prahy .

DirtyWink je pop-punková hudební skupina čtyř kluků  která se nechává při své tvorbě  inspirovat Greenday, Offspringy , SUM 41 a hraje ve složení  kytary, bicí , baskytary.

 

Jako další si v brněnském metru zahrají Headgrenades kteří jsou také z Rakouska a hrají  Genre Melodic Punk-Rock/Pop-Punk.

 členové :  Flo – Guitar/Vocals Jalex – Drums Rob – Vocals/Guitar Tom – Bass/Vocals. 

 

  A konečně  dochází řada na domácí české rockové   Doctory Victory kteří na jih moravy dorazí z hlavního města aby si zde opět zahráli . Skupina zde již  podařený koncert měla v rámci své jarní tour , nyní se pokusí  na úspěšný jarní koncert navázat ve své pozměněné sestavě .  Kapele to ale šlape parádně a na svých koncertech to pořádně rozjíždí !! 

Je na co se zítra večer určitě těšit   a  dost  důvodů proč dorazit tyhle supr našlapané začínající kapely podpořit   !! Vstupné je 110/130 Kč za porci pořádného rockového  večera  !!  

Témata: