Dominika Myslivcová nafotila odvážné fotky. Honoráře se na místě vzdala!

Redakce

Internetová hvězdička Dominika Myslivcová ráda provokuje svým přepychovým životem, i jí ale někdy zmrzne úsměv. A to když se tváři tvář střetne s realitou. To si pak i královna českých zlatokopek uvědomí, jak povrchní život žije.

Peníze, sláva, nakupování a pozornost postarších mužů. Přesně takové jsou priority barbie Dominiky Myslivcové, která ráda své fanoušky provokuje štosem bankovek, ve kterých se rochní po vzoru strýčka Skrblíka.

Během posledního focení to ale lehce přepískla a podle svých slov si až zpětně uvědomila, jak povrchně mohla vyznít. Proto se rozhodla, že přispěje na dobrou věc.

„Peníze, které byly na videu, nepatřily mně. Byly určené na focení. Můj honorář byl jenom pět set euro,“ vyrukovala s pravdou Dominika, která se podle svých slov rozhodla, že se svého honoráře vzdá.

„Ty peníze si nenechám. Dám je někomu, kdo je potřebuje víc než já. Nedávno jsem slyšela o holčičce jménem Karolínka, která měla od svého narození smůlu. Holčička nemůže sama jíst, mluvit dokonce ani chodit. Její rodiče shání peníze na důležitou operaci, která by jí mohla pomoct. Proto prosím, abyste také Karolínce pomohli. Peníze by této holčičce mohly pomoct. Všechno dobré se vám jednou vrátí,“ šokovala Myslivcová, která všechny své fanoušky prosí, aby Karolínku podpořili částkou, kterou budou moct. A to na transparenčním účtu Konta bariery 777777222/0800 pod variabilním symbolem 0754223195.

5 nejkrásnějších hráček pokeru na světě, podívejte se na fotky

Šokující video: Zde je vidět, jak si ničíte svou barvu vlasů