Donald Trump míří do Prahy

Redakce

Nastupující americký prezident přijede do Prahy. Donald Trump na oficiální pozvání svého českého protějšku zahájí svou první prezidentskou návštěvu cestou do Prahy.

Plánuje se zde setkat s politickými i kulturními špičkami. Zatím není pevně stanovený termín návštěvy, nicméně je již jasné, že jeho cesta povede také přes Paříž a Soul.

Nejzábavnější muzeum voskových figurín Grévin Praha představí voskového prezidenta v druhé polovině ledna. V historickém centru Prahy (Celetná 15, Praha 1) se 45. americký prezident zařadí mezi další významné světové politiky.

Více než dokonalá vosková socha se právě dokončuje v pařížském ateliéru Grévin, kde na jeho věrném zpracování pracuje známý sochař Eric Saint Chaffray. „Pařížské ateliéry měsíce pracovali na obou možnostech a netrpělivě se očekával výsledek amerických voleb. Vosková socha Donalda Trumpa bude vyrobena ve třech exemplářích pro muzea Grévin po celém světě a z hlediska načasování to byla opravdu výzva,“ komentuje Véronique Jeannin, generální manažerka Grévin Praha.

Dcera Donalda Trumpa rozvášňuje Instagram. Je to prostě kost!

7 divadelních premiér v roce 2017, které si nenechte ujít