Doražte na Sunflower Caravan, kapelu nominovanou na Anděla

Lubos-Prochazka

Je nominována v kategorii Objev roku hudebních Cen Anděl 2009, které v sobotu předají akademici v Praze. V současnosti hraje na jarním turné, které čítá přes 25 koncertů. Řeč je o zajímavé trojici Sunflower Caravan, která se za týden, 22. dubna, představí v Paláci Akropolis na Žižkově.

Instrumentálně velmi zdatná mladá kapela Sunflower Caravan zahraje v pražské Akropoli koncert, jež by měl fanoušky navnadit na nové skladby. Muzikanti se totiž plánují přesunout do studia, kde natočí další desku.

"Slunečnice" se posunuly
Kapela Sunflower Caravan udělala od loňského roku velký posun. Opustila čistě nástrojové pojetí hudby a přidala ke svým instrumentálním nápadům zpěvovou linku; vokálu se po loňských (úspěšných) experimentech se zpěvačkou Emou Brabcovou nebo Jensem Anderssonem zhostil frontman a výborný klávesista Andy. Stejně tak skupina „oťukává“ fungování několika nových písní, které by měly figurovat na připravovaném albu. I ty se chystá představit publiku v Paláci Akropolis.
Jako hosta si Sunflower Caravan pozvali Jamese Nema, frontmana londýnsko-berlínské čtveřice Nemo. Kromě něj se objeví i VJ Martin se svou velkoplošnou projekcí.

Poslechněte si hitovku What Is Happiness? z loňského debutového alba. Písnička je jako jedna z mála doplněná vokálem, hostoval Jens Andersson

Podívejte se, jak Sunflower Caravan vystupovali loni na podzim v Paláci Akropolis

Sunflower Caravan
Kdy:
22. dubna 2010
Kde: Palác Akropolis, Kubelíkova 27, Praha 3
Čas: 19.30
Vstupné: 160 Kč přes Ticketpro