Dračí rtěnka: Buďte jako Daenerys Targaryen!

Redakce

Zbožňujete matku draků ze Hry o trůny? Nyní se jí budete moci přiblížit s novou dračí rtěnkou, která má šupinatý design. Navrhla ji kosmetická značka Storybook Cosmetics. Unikátní rtěnku si budete moci za pár týdnů pořídit i vy.

Fanoušci fantasy seriálu Hra o trůny se po skončení sedmé série snaží udržet jeho fenomén za každou cenu naživu, minimálně do té doby, než začne osmá série. Důkazem toho je značka kosmetiky Storybook Cosmetics, která navrhla dračí rtěnku. Momentálně nejpopulárnější seriál jí mohl být velkou inspirací.

Firma HelloGiggles potvrdila, že značka začala pracovat na svých unikátních rtěnkách v březnu. Storybook Cosmetics na svůj Instagram v březnu napsala:

„Představujeme vám naše dračí rtěnky. Inspirovali jsme se našimi přáteli, kteří chrlí oheň. Rtěnky budou k dispozici na podzim roku 2017. Jedná se o naše originální výtvory, nejsou sponzorovány, podporovány ani licencovány žádnou existující nebo vizuální prací.“

Nakonec ještě značka Storybook Cosmetics potvrdila, že museli dračí rtěnky trochu vylepšit. Nový prototyp kosmetiky je už schválen a nové výrobky by mohly být k prodeji do vánočních svátků nebo až příští rok.

Stále ještě nepadlo ani slovo o tom, jaké budou mít dračí rtěnky odstíny. Vypadá to však, že dračí fanoušci budou mít poměrně velký výběr, protože tuby byly navrženy ve třech barvách – zlaté, stříbrné a červené.

Značka Storybook Cosmetics má i jiné kosmetické vymoženosti, které jsou inspirovány francouzskými popkulturami. Například ohromující červené štětce představující růže.  

To bude pošušňání! Poslední díl sedmé série GoT bude mít 80 minut!

7 věcí, co vím o Hře o trůny (nikdy jsem to neviděla ani nečetla)