Drake a jeho nový singl vládnou Facebooku

Hana-Slivova

Drake. Tak zní jméno R´n´B zpěváka a rappera, který během posledního týdne zbořil všechny facebookové statistiky. "Palec nahoru" dalo za tu dobu jeho profilu přes 525 tisíc lidí, tedy třetina všech jeho stávajících fandů, což se minulý týden nepodařilo žádnému "on-line" muzikantovi. Tenhle mladý umělec vydává za měsíc debutovou desku a před několika dny z ní poslal do světa druhý singl Find Your Love.

pollZa šest dní se na Drakeův klip Find Your Love kanadské R´n´B a rappové hvězdy Drakea (23) podívalo přes dva  2 miliony 300 tisíc lidí. Zmíněná skladba vyjde 15. června na očekávaném debutu Thank Me Later.

Drake, vlastním jménem Aubrey Drake Graham, není na scéně pop music úplný nováček. V roce 2009 vydal EP So Far Gone, jeho písnička Best I Ever Had byla nominovaná v kategorii rappová skladba a klip roku na Grammy nebo ceny MTV. Drake také letos získal ocenění Juno za nejlepšího mladého umělce.

Na novince Thank Me Later se mají Drakeovi hostovat například rappeři Kanye West, Jay-Z nebo Lil Wayne.
Drake se v Kanadě proslavil hlavně díky roli Jimmyho Brookse v televizním seriálu Degrassi: The next generation. Kromě zmíněných muzikantů pracoval například i s Eminemem, Mary J. Blige nebo Timbalandem.

Drake a Find Your Love

Drake a Best i Evere Had

http://www.youtube.com/watch?v=2f70uR_S0Jg

První singl ze Thank Me Later, skladba Over

 

Témata:,