Drake má vlastní omalovánky. Ale nedávejte je dětem! Proč?

Redakce

Jeden z nejpopulárnějších hiphopových zpěváků Drake posbíral v minulém roce tolik ocenění, že si je doma ani nemá už kam dávat. Prostoru pro realizaci svých tvůrčích snů má ale pořád dost a tak, inspirován módou mandal a omalovánek pro dospělé, vydává vlastní knihu kreseb, kde si s hudebníkem budete moc dělat, co chcete. S pastelkami v ruce, samozřejmě.

Vydavatelství Sugoi Books se nyní rozhodlo podpořit zpěvákovu kariéru velmi zajímavým způsobem: vydávají knihu omalovánek, na nichž je zobrazen buď hudebník sám, nebo důležité momenty z jeho života. Omalovánky jsou pak zdánlivě jednoduché, protože tím prý nabízejí větší prostor k rozvinutí fantazie.

Publikace nese jméno „Under Star Projectors: The Unofficial Drake Coloring Book“ a budete si v ní moct vybarvit rovnou třicet dva obrázků. Na černobílých kresbách pracovalo patnáct ilustrátorů, a proto bude každá omalovánka jedinečná a jiná. Jednu věc mají ovšem společnou – zpěvákovy charakteristické vousy.

Vzhledem k cílové skupině rappera jsou omalovánky primárně určeny dospělým (u kterých prý vybarvování blahodárně působí na nervovou soustavu), a navíc jedna z omalovánek sestává i z velkého nadpisu „Motherfuckers Never Loved Us“. Kromě toho jsou některé kresby poměrně složité až abstraktní a průměrné dítě by je spíše nepochopilo. Knihu si za zhruba 250 Kč můžete koupit na oficiálních stránkách Sugoi Books.

Sugoi Books už před časem vydali papírovou vystřihovací panenku Kanye Westa. A k ní přiložili i nespočet oblečků, šperků a doplňků. Vliv módou posedlé manželky Kim se holt nezapře.

TOP 5 rapperů, kteří vydělávají nejvíc peněz

Buďte facebooková hvězda jako Drake. Skamarádí se s vámi Jay-Z i Alicia Keys

Témata:, ,