Eagles letí do Prahy, za týden jsou tady


Přesně za týden, v pondělí 8. června, do Prahy vůbec poprvé dorazí slavná country-rocková skupina Eagles. Američané do O2 Areny ve Vysočanech přivezou svojí novou desku Long Road Out of Eden.

Eagles„Vedle skladeb z aktuálního alba (například How Long a Busy Being Fabulous) zazní i klasické hity Hotel California, Take It Easy a další,“ oznámil zástupce pořádající společnosti Bestsport Tomáš Němčanský. V předprodeji Sazkaticket jsou podle aktuálních informací pořád vstupenky ve všech cenových kategoriích – 1990 Kč, 1790 Kč, 1590 Kč a 1390 Kč.

TIP: Přečtěte si náš speciál o Eagles

Nové album Long Road Out of Eden, které kapela natočila po 28 letech, vyskočilo hned po svém vydání v říjnu loňského roku na špici žebříčku prodejnosti. Díky úspěchům v následujících devíti týdnech se pak stalo jednou z nejprodávanějších nahrávek roku 2008.
Eagles
, kteří hrají ve složení Glenn Frey, Don Henley, Joe Walsh a Timothy B. Schmit, prodali do této chvíle po celém světě více než 120 milionů alb a získali pět cen Grammy.
Kapela vznikla začátkem 70. let v Los Angeles, v roce 1980 se rozpadla. Její členové se ale v roce 1994 znovu sešli při výrobě alba Hell Freezes Over, které nabídlo skladby z koncertů a nové studiové nahrávky. Od této doby spolu Eagles příležitostně koncertují. V roce 1998 byla kapela uvedena do rokenrolové síně slávy..

Podívejte se na Eagles a živou verzi jejich hitu Hotel California

http://www.youtube.com/watch?v=ea0CDieb4yM

Eagles (USA)
Kde:
O2 Arena, Praha 9 – Vysočany
Kdy: 8. června
Čas: 20:00
Vstup: 1990 Kč, 1790 Kč, 1590 Kč a 1390 Kč v síti Sazkaticket

 

 

Témata:, ,