Enrique Iglesias bude lyžovat nahý, musí se ale oholit

matoush

Nedávno jsme vás informovali, že latino hvězda Enrique Iglesias bude v Miami nahý lyžovat na vodních lyžích. Magazínu People prozradil detaily celé akce. Musí se například nejprve depilovat a zbavit strachu ze žraloků.

Jedna sázka a vítězství Španělska na fotbalovém šampionátu způsobily, že rodák z Madridu Enrique Iglesias bude muset předvést pár triků na vodních lyžích. Má to ale jeden háček – zpěvák u toho bude nahý. „Dělal jsem to už na střední, takže o nic nejde. Potřebuju se před tím jen depilovat,“ nenechal se lamač dívčích srdcí vykolejit v rozhovoru pro magazín People. „Vlastně jen čekám, až budu mít volno.“

pollUdělám to v noci
Jak tedy Enrique svou akci plánuje? Aby se vyhnul výtkám pobřežní stráže, která by nemusela být z pohledu na jeho mužství dvakrát nadšená, odhalí se v noci. K  akci však zvolil slavný záliv na Floridě, z čehož plynou drobné komplikace. „Voda v Miami je teplá. Jediné, čeho se bojím, je, že v noci spadnu. A v té vodě jsou žraloci.“ Upřímně, my si myslíme, že pokud se opravdu chce depilovat brazilským voskem, žádný žralok už horší práci odvést nemůže.

Koncert ukončil holubí trus
Americkou sourozeneckou kapelu Kings of Leon potkal minulý pátek kuriozní karambol. Během koncertu v St. Louis se totiž musela potýkat s nálety holubů. Baskytarista Jared Followill jim dokázal vzdorovat pouhé dvě písničky. „Nejen, že je to nechutné, ale tady šlo o zdraví,“ prohlásil manažer kapely Andy Mendelsohn.
Sám Jared s potřísněnou tváří řekl: „Když mě trefili i při třetím songu a já si uvědomil, že jich máme hrát celkem dvacet, došlo mi, že na konci budu po*ranej od hlavy k patě.“ Bubeník Nathan Followill pak na Twitteru dodal:" Je mi to tak líto, St.Louis. Museli jsme skončit, holubi káleli na všechno, Jared to dokonce schytal do pusy. Bylo by dost nehygienické, abychom v koncertu pokračovali. Jasně, někomu se to mohlo líbit, ale mi na sebe nenecháme s**t."
Což chápeme. My bychom se asi zachovali stejně.

 

Témata:,