Enrique Iglesias: Když se líbám s fanynkou, jazyk zůstane za zuby

matoush

Lamač dívčích srdcí Enrique Iglesias je přístupnější, než se zdá. V posledních měsících se nechává během koncertů unést natolik, že se na scéně líbá s fanynkami. O své zálibě se do detailů rozpovídal v rádiu stylově pojmenovaném Kiss108. To náš Šrumec samozřejmě nemohl nechat bez odezvy.

První veřejná Iglesiova líbačka se odehrála v červenci letošního roku. Tehdy se mladičká fanynka Melissa při hitu Hero rozparádila natolik, že vyskočila na pódium a vymohla si od Enriqa polibek. Zatím poslední pusy se dočkala jednačtyřicetiletá Cheryl Lavoie. Ta minulý týden zašla na předvánoční koncert v Bostonu.

Není divu, že Iglesiovy líbačky se dostaly na přetřes i během rozhovoru v rádiu stylově pojmenovaném Kiss108. „Při vystoupení se prostě občas hrozně rozpálím,“ řekl Enrique. „Ale nedělám to pokaždé, musím být v dobré náladě. Navíc, když se líbám s fanynkami, je to bez jazyka.“
Ke zpěvákově líbacímu umu se v rádiu vyjádřila i zmíněná Cheryl. „Byla to nejlepší noc mého života,“ svěřila se nadšeně. „Podíval se na mého manžela a zeptal se, jestli smí. Potom mi řekl, že mě políbí a já – panebože, asi dostanu infarkt. Má hrozně měkké rty. Byl to prostě hezký, sladký polibek.“

No dobře. Maybe… he likes it!

Rihanna je opět tmavovlasá, jak se vám líbí?
Některé věci přichází naprosto pravidelně. Den a noc, příliv a odliv, odlet ptáků do teplých krajin…a taky nová barva vlasů Rihanny. Před půl rokem přišla s rudým hárem, nyní je opět bruneta. Zpěvaččinu aktuální fotku najdete ve fotogalerii. Nám v Kouli se tak líbí víc, ale co vám?

poll

 

Témata: