Fashion trendy, které na jaře poletí

Redakce

Zima je sice stále ještě tu, ale jaro se pomalu blíží a již musíme přemýšlet nad jarními trendy. Jarní kolekce již začaly v obchodních domech zdobit výlohy a vy byste měli vědět, co z těch kousků si můžete odnést domů. Co by vám nemělo ve skříni chybět? My jsme se pro vás inspirovali u těch nejlepších módních návrhářů a vybrali jsme ty nejnositelnější kousky.

  • Popsaná trička. Trička s nápisy jsou v kurzu a vypadají skvěle. Nápisy pro vás mohou být inspirací či vaším heslem, co třeba „Free to Roam“ nebo „Be Your Own Hero“? To docela ujde, ne? Především slogany Marie Grazie Chiuri pro Christiana Diora vás chytnou za srdce.
  • Sport. Rok 2016 byl rokem mikin a jak na tom je rok 2017? S radostí vám můžeme oznámit, že mikiny se budou nosit i letos, o čemž svědčí kolekce od Alexandra Wanga a Versace. Pohodlnost nade vše!
  • Hábit. Po dvou obdobích pyžamových šatů bylo otázkou času, kdy se přijde zase s něčím novým. Na jaře se budou nosit šaty, které vypadají jako lehký župánek. Určitě doporučujeme tento hábit zařadit do vašeho šatníku.
  • Jen růžová to může být. Designéři značek Balenciaga, Celine nebo Valentino ukázali svou lásku k růžové. Nemluvíme však o obyčejné růžové, ale o opravdové růžové. Co na ni říkáte? Nám se rozhodně líbí.
  • Jedno rameno. Mysleli jste si, že se už jedno rameno ukazovat nebude? Omyl! Na jaře tohoto roku bude odhalené pravé rameno patřit mezi ty nejžhavější trendy. A košilovým šatům vykukující ramínko opravdu sluší, protože tato kombinace je prostě neodolatelná a smyslná.
  • Proužky. Pruhy se snad najdou v trendech každé sezóny, letos jsou jasné a odvážné. Dle módních přehlídek se nosí především na pletených šatech, které předváděly modelky návrhářů Altuzarra a Proenza Schoulder.
  • Efekt duhových barev. Neopěvovaný trend devadesátých let je zpátky. Hra duhových barev je prostě úžasná. Na jaře ji uvidíte v odstínech růžové, modré a zelené. Až vás políbí sluneční paprsky, začnete se krásně třpytit.

5 malých zvyků s velkým efektem na život

Nejkrásnější dobrovolné hasičky Česka a Slovenska se svlékly!