Fate Magazine jedou v nově polepeném Fate Busu turné s Chinaski


Celkem dvanáct koncertů si zahrají během října a listopadu tepličtí Fate Magazine jako hosté na turné skupiny Chinaski. Fate Magazine se do uší posluchačů zapsali hlavně díky písničkám Každou vteřinou nebo 13. komnata. Spolu s producentem Fabiem Trentinim chystají nový singl, který se objeví na nové desce během první poloviny příštího roku. Co pro teplické muzikanty podzimní šňůra s Chinaski znamená?

Jak se Fate Magazine těší na svou první velkou koncertní šňůru spolu se skupinou Chinaski?
Je to pro nás  velká výzva a zároveň úspěch. Vždycky jsme stáli o to, být blízko fanouškům, a teď se nám to splnilo. Hrozně se těšíme.

Kde  všude budete hrát?
Po celé republice, začali jsme 2. října v Benešově, hrát budeme v Krnově, Kadani nebo ve Znojmě a na konci listopadu přijedeme do Prahy. Jsme zvědaví, jak na naši muzikou budou posluchači reagovat. V létě jsme sice odehráli několik hudebních festivalů, ale plnohodnotný koncert je pro kapelu to nejlepší.

Fate MagazineJe nějaké místo, kam se obzlášť  těšíte?
Tak to nemáme, ale vždycky je skvělá Morava 🙂

V hitparádách teď běží klip k písničce Bezbranej. Co dalšího budete na koncertech hrát?
Budeme hrát songy z cédéčka Better Way, které jsme vydali loni v listopadu. Pokud se nám všehno povede, možná zařadíme i nějakou tu novinku.

Jak dlouho budete před Chinaski hrát?
Jsme domluveni asi na čtyřiceti minutách, což je na předkapelu skvělej čas.

Jaké máte další plány?
V tuhle chvíli pracujeme s producentem Fabio Trentinim na dalším singlu. Možná, že na některém z koncertl zazní. Do rádií by měl jít nejpozději po Novém roce. Záleží na tom, jak s ním budeme my nebo Fabio spokojeni.

Chystáte pro fanoušky na turné nějaké překvapení?
Máme nový, krásně polepený Fate Bus, takže se nám po České republice bude krásně jezdit. Na to se nejvíc těšíme my .-) Ale na své si přijdou i fanoušci, Fate Fan shop si pro ně připravil řadu novinec. K dostání bude také naše deska Better Way.

Fate Magazine a 13. komnata

http://www.youtube.com/watch?v=CxPCZ2YQiDg

Témata:,