Festival Overtone: Koukněte se na našlapanou galerii

Redakce

Skvělá hudba, krásní lidé, hezké počasí – takový byl první díl nového festivalu Overtone, který je součástí projektu H&M Loves Music. Sobotní odpoledne v Riegrových sadech ukázalo, že když se móda a hudba spojí, mohou toho nabídnout mnohem víc než „jen“ koncert, oblečení, cédéčko anebo přehlídku.

Hudební pódium patřilo českému projektu Android Asteroid, britské zpěvačce Shanon Saunders, dánské kapele The Asteroids Galaxy Tour a německým písničkářům Milky Chance. Ti společně rozezněli park na pražských Vinohradech způsobem, na který nejspíš nikdo z přítomných návštěvníků nezapomene. V Riegrových sadech ale zazářili úplně všichni, nejen hudebníci. Publikum vytvořilo sympatickou letní atmosféru a napomohlo i k tomu, aby se stal Overtone vizuálně nejkrásnějším festivalem v Čechách.

V H&M Loves Music Zone si mohl každý mezi jednotlivými koncerty odpočinout, okukovat poslední festivalovou módu na ostatních návštěvnících, poslouchat příjemný set DJky Evy Porating a hlavně se nechat vyfotit na památku – jak jinak než s hudebními nástroji v roli kapely! A jak řekla úžasná zpěvačka The Asteroid Galaxy Tour, do které se během energií nabitého koncertu každý zamiloval: „Dnes jsem se na pódium i mimo něj oblékla do květinových motivů. Oblečením vyjadřuješ svoji momentální náladu, ale také identitu. Když spolu móda a hudba komunikují, dává to smysl.“

 

Témata:, ,