Festivaly, diskotéky a sex s modelkami. Co dalšího dělají finalisté SuperStar?

Lubos-Prochazka

Je tomu dva týdny, co jsme poznali první Česko Slovenskou SuperStar. V Bratislavě se jí stal dvacetiletý Martin Chodúr (20) z Ostravy. Od ledna začíná pracovat na debutové desce, co ale v tuto chvíli dělají a plánují jeho ostatní kolegové ze soutěže? Namátkou - při pondělním Ski Sprintu v Praze na Strahově zazpívá nejen Martin, ale také Monika Bagárová a Jan Bendig. Koule.cz pro vás vypátrala zajímavosti i o dalších soutěžících, které jste si v Česko Slovenské SuperStar na podzim oblíbili.

Konec března. To je termín, do kterého musí Martin Chodúr vydat vlastní album. Podle něho to ale nebude vážný problém, prý má už několik písní napsaných. O tom, v jakém jazyce nebo hudebním stylu budou, ale mluvit nechce. "Bude to styl Martina Chodúra," prohlásila první Česko Slovenská SuperStar.
Vedle hraní se svou ostravskou kapelou Robson by chtěl Martin koncertovat i s orchestrem, zároveň by rád vystupoval i komorně s klavírem. "Věřte, že si připadám stejný, jako když jsem šel loni na Silvestra do Stodolní. Pořád jsem kluk, co má jediný sen – chce se stát profesionálním zpěvákem. Chci být svůj, prostě Martin Chodúr," řekl v silvestrovském magazínu MF DNES.

Šmajdu čekají festivaly
Miro ŠmajdaStříbrný finalista SuperStar Miro Šmajda (21) také přemýšlí o desce."Tyto věci je lepší nechat si pro sebe, protože nikdy není nic jisté," říká Miro k nabídkám ohledně CD. Na konci roku ale dostal práci od organizátora velkých slovenských festivalů Jula Viršíka. "Dohodl jsem se s ním, že vystoupí na několika letních akcích. Živé hraní mu jde, bude se cítit jako ryba ve vodě," řekl. Je také dost možné, že Miro dostane nějakou roli v pražských muzikálech Michala Davida (49), který mu začal fandit poté, co se mu kvůli "chování" zošklivil Martin Chodúr.

Pozve Gott Dominiku na turné?
Dominika StaráO plánech Dominiky Staré (16), která skončila v soutěži jako třetí, se toho moc neví. Ve chvíli, kdy Karel Gott (70) před Vánocemi na Frekvenci 1 oznámil, že by rád na své letošní podzimní turné pozval některé finalisty ze SuperStar, se začalo spekulovat o tom, zda mezi nimi nebude i tato půvabná Slovenka. Té se totiž Goťák během natáčení v Praze na podzim velmi dvořil a pomáhal jí z auta. Stalo se to ve chvíli, kdy finalisté natáčeli v Praze s Gottem medailonky pro galavečer, který byl věnovaný právě jeho písním. Následně s ním povečeřeli v jedné z luxusních restaurací.

Lacho, Ben a Leo vystupují na diskotékách

Leo a HankaNeuspěli, ale snaží se ze soutěže něco vytěžit. Sympaťáci ze SuperStar  Denis Lacho (15), Ben Cristovao (23) a semifinalista Leo Machala (20) před Vánocemi hodně vystupovali na diskotékách v Česku a na Slovensku, kam je zvali jejich pořadatelé. Teď si ještě za vystoupení pár tisíc vydělají, ale pokud nevydají nějakou desku a nebudou na sobě pracovat, za půl roku už je nikdo nikam zvát nebude. A nebo budou vidět díky tomu, že si "začnou" s nějakou známou osobností. Jako třeba sexy semifinalista Leo Machala, který se podle bulváru motá kolem kontroverzní modelky Dominiky Mesárošové (25). Na svůj Facebook také zavěsil fotku s další vnadnou modelkou Hanou Mašlíkovou (27). Leo má díky svému vzhledu otevřenou cestu i k filmu. Polonahý už si zahrál v seriálu televize Markíza Radio Fresh. A už dostává další nabídky.

Bagárová a Bendig –  společná škola, společný duet
Řada finalistů kromě práce řeší i školu. Monika Bagárová (15), Denis Lacho a Jan Bendig chtějí od letošního podzimu studovat v Praze konzervatoř. Monika s Honzou dokonce nazpívají píseň. Ještě před velkým finále soutěže napsal Bendig celý anglický text duetu. O čem bude a jak se má jmenovat ale nechce prozradit.

Podívejte se na Lea Machalu, jak v semifinále SuperStar zpíval Angeles od Robbieho Williamse:

V televizi na Silvestra – ale kdy příště?
Naposledy se finalisté Česko Slovenské SuperStar objevili v televizi na Silvestra. Na Nově běžel sestřih toho nejlepšího ze soutěže, slovenská Markíza si s finalisty natočila vlastní pořad. Na obrazovkách se pak "hvězdičky" znovu objeví asi až po Superkoncertu, který je čeká za dva týdny, v sobotu 16. ledna od 17 hodin v pražské O2 areně. Lístky jsou v prodeji od Vánoc a stojí 400 Kč, 490 Kč, 500 Kč a 590 Kč. Koncert budou s největší pravděpodobností natáčet a následně vysílat televize Nova a Markíza, které přenášely i Česko Slovenskou Super Star. Koule.cz bude samozřejmě u toho.

Podívejte se, jak Ben ze SuperStar vystupoval na Silvestra v programu slovenské televize Markíza