Finalista X-Factoru Dante míří na obrazovky s prvním klipem!


Finalista talentové soutěže X-Factor míří zpět na televizní obrazovky. Na konci dubna bude mít na hudební televizi Óčko premiéru v pořadu Výtah jeho nový videoklip s názvem Nevinný řeči.

Rapper a tanečník Dante, jenž v celorepublikové talentové soutěži X-Factor, obdobě letošní Česko-Slovenské Superstar, dokráčel až do finále, nyní míří se svým prvním videoklipem na singl „Nevinný řeči“ do hudební televize Óčko. Tam bude mít premiéru 28. dubna v hudební hitparádě talentů Výtah, kde pro něj diváci a fanoušci budou mít možnost hlasovat. Natáčení úvodního medailonku k uvedení klipu proběhlo minulý týden, v pátek 4.3. v pražské zkušebně.

Krátký sestřih z natáčení medailonku pro hudební televizi Óčko:

Oficiální promo spot k videoklipu:

Zároveň s premiérou na televizní obrazovce vyjde 28.dubna i edice DVD s Danteho singlem Nevinný řeči kde kromě studiové nahrávky fanoušci najdou singl Nevinný řeči i v karaoke verzi. DVD bude doplněné i videoklipem společně s promospotem k uvedení singlu.

Ve videoklipu se po boku Danteho objeví zpěvačka Nikol Davídková alias Naiyra, která už dříve při hudební tvorbě vedla interprety jako Helenu Zeťovou, či Sámera Issu. Hudbu k singlu Nevinný řeči složil Miloš Steklý (studio AVESOUND Praha).

Aktuálně Dante pracuje na nové tvorbě a druhém videoklipu na taneční singl, druhý klip Danteho by měl být hotový v létě.
 

Témata:, ,