Fitness modelka cvičí i během těhotenství: Ukázala břišní svaly!

Redakce

Chontel Duncan, která je fitness modelkou, cvičí každý den a drží krok se svými followery na Instagramu. Na tom by nebylo nic divného, ale jde tu o to, že je již ve třicátém šestém týdnu těhotenství a má břišáky jako blázen!

Modelka si stojí za tím, že každý si užívá těhotenství jinak a každý má jiný životní styl. Rozpovídala se i o tlaku, který na ní společnost nakládá. Všichni ji totiž soudí za to, že prý své těhotenství bere na lehkou váhu.

„Každá žena má jiný průběh těhotenství a rozhodně to neznamená to, že by byl ten její špatný nebo nezdravý. Všichni během těhotenství chceme to samé, aby dítě bylo zdravé,“ řekla Chontel.

Sama připouští to, že stále chodí na kickbox a má stejné stravovací návyky, jako měla předtím, než byla těhotná. Když má hlad, tak se nají, ale nepřejídá se.

Její lékař jí však nic nezakázal a souhlasí s tím, že je vše v pořádku, proto modelka nevěnuje velkou pozornost negativním komentářům, které od lidí dostává. „Vážím si svého těla a proto se k němu tak chovám. Dělám to pro své zdraví,“ dodala.

Sama říká, že i nadále bude na internu sdílet své fotografie, které ukazují, že žena může mít během těhotenství různě rozměry. Hlavně, že je zdravá a šťastná. Podívejte se na fotografie a podělte se o svůj názor!

Galerie: Jak holky šmelí na internetu – stačí se jinak postavit a fitness figura je na světě

Frčí na internetu: Jak na ploché břicho během několika vteřin