Flo Rida a Guetta vs. Eminem a Rihanna. Kdo je lepší?

Hana-Slivova

Rapper Flo Rida a DJ David Guetta spolu udělali party song Club Can't Handle Me, který se teď vyšplhal na špičku anglické singlové hitparády. Na paty mu ale šlape spolupráce Eminema a Rihanny. Jaká písnička vás baví víc?

pollAmeričan Flo Rida vydal letos na jaře desku The Only One. Prvním oficiálním siglem je klasická diskotéková vypalovačka Club Can´t Handle Me, na které s Flo Ridou spolupracoval oblíbený DJ David Guetta z Francie. Koukněte na klip – jak se vám líbí? Na YouTube ho za měsíc vidělo přes 7 200 000 lidí. Písničce se daří i v Evropě, v anglické singlové hitparádě je aktuálně úplně první.

Líbí se mi, jak mi lžeš
Na druhé místo se posunul song, který spolu zpívají Eminem a Rihanna. Track Love the Way You Lie je daleko popovější; je to fúze přesně toho, co byste od téhle dvojice čekali. Začátek skladby-balady startuje Rihanna, Eminem se přidává nekompromisním, naštvaným rapem. Písničku najdete na Eminemově novince Recovery a video ke skladbě vidělo na YouTube za první týden neuvěřitelných 40 milionů lidí.

Flo Rida feat. David Guetta

Témata:, ,