Fotky, ze kterých se fanouškům GoT zastaví srdce: Žhavá líbačka Jona a Daenerys!

Redakce

Udělají to, nebo ne? Poslední epizoda aktuální řady Hry o trůny se blíží a všichni fanoušci napjatě čekají na jediné - jestli to plavovlasá Matka draků a odvážný Jon Snow dají dohromady.

Jon a Dany, vysněný pár GoT! On je pohledný, čestný, chrabrý a vstal z mrtvých, ona je krásná, moudrá, silná a místo koček má doma draky. V aktuální sedmé řadě populárního seriálu to mezi nimi pěkně jiskří a všichni nedočkavě vyhlíží finále série, kde se snad konečně rozsekne, jestli to ti dva dají dohromady, nebo ne – a to přesto, že jsou vlastně v příbuzenském vztahu teta – synovec. Na jejich obranu, ani jeden z nich o tom neví!

O tom, že by ti dva byli krásný pár a měli by ještě krásnější děti, svědčí fotografie, které jsou sice pár let staré, ale pořád dokáží zahřát srdce všech příznivců seriálu. Čtvěřice herců z GoT, Lena Headey aka Cersei, Alfie Allen coby Theon a právě i Kit Harington / Jon Snow a Emilia Clarke / Daenerys nafotili v roce 2012 sérii obrázků pro slavný magazín Rolling Stone.

Hvězdy Hry o trůny se netají tím, že na place panuje přátelská atmosféra a často spolu navzájem tráví čas i mimo pracovní povinnosti. Ze snímků přímo sála pohoda a konkrétně Kit a Emilia se k sobě hodně mají. Na jedné fotografii se dokonce i políbí a právě tahle fotka momentálně potěší každého, kdo se třese na „Jaenerys“.

Podívejte se do galerie.

To bude pošušňání! Poslední díl sedmé série GoT bude mít 80 minut!

7 věcí, co vím o Hře o trůny (nikdy jsem to neviděla ani nečetla)

Témata: