Fotoreport: V Praze řádil Fink

Redakce

Do Prahy přijel koncertovat anglický hudebník Fink. Jak to vypadalo, můžete vidět v následujícím fotoreportu.

Britský indie-folkový zpěvák opětovně přivezl do našich krajů svou osobitou melancholii, postavenou na třech kytarách a bicích. Pražskému Roxy nabídl niterné zádumčivé skladby ze dvou posledních alb “Perfect Darkness“ a “Hard Believer“ ladící se zasmušilým podzimním časem. Koncertní náladu si můžete vychutnat z našich fotografií.

Tento oblíbený skladatel, začínající na slavném labelu Ninja Tunes a v současnosti spolupracující se spoustou britských umělců včetně nebohé Amy Winehouse, se nebojí ukázat zranitelnou povahu za zdánlivě drsným rockerským vzezřením. Svými pomalými skladbami s ještě pomalejším nástupem Fink včera naprosto ztišil publikum, neboť on opravdu nikam nespěchá, a když se nakonec píseň dynamicky vygraduje, s oblibou ji brzy ukončí.

Publikum se brzy naladilo na smutné a naléhavé Finkovi hudební výpovědi. Zpěvák podpořený svým tříčlenným týmem s charizmatickým bubeníkem však nezůstal u melancholie dlouho. Postupně koncert posouval k příjemně energické náladě a pulsujícím beatům do parádního závěru.

Galerie: Takový byl koncert Halestorm

Fotoreport: Na koncertě Support Lesbiens to žilo

Témata:, ,