Galerie: Aneta Vignerová ukázala namakaná stehýnka

Redakce

Kamarádky Aneta Vignerová a Lucie Kovandová se vídají nejčastěji na přehlídkovém mole. Tentokrát jsme je potkali na pražském Žofíně. Holky se nechaly zlákat počasím a vydaly se na šlapadlo na Vltavě.

Holky měly trochu nemotorný nástup, přece jen se to trochu houpe, ve Vltavě se ale naštěstí nevykoupaly. Na vodě bylo příjemněji než na souši. Lehce tam pofukovalo, takže ačkoli bylo něco málo po poledni, byla to příjemná jízda.

„Docela z toho bolí nohy,“ smála se půvabná modelka Lucie Kovandová. Se svým přítelem, se kterým letos oslaví šesté výročí, a s kamarády odjíždí do Chorvatska užívat léto. „Pronajali jsme si tam apartmán, už se vidím u moře,“ dodala Lucie.

Aneta Vignerová si také užívá léta. Po třech letech je opět single. S fotbalistou Michalem Zemanem se před dvěma měsíci rozešli, již jednou měli ve vztahu pauzu, tentokrát se ale už jejich cesty, zdá se, po partnerské stránce rozešli na dobro. Odstěhovali se od sebe a každý si pronajal svůj byt.

Aneta má spoustu ctitetů, je už ale nějaký Pan Božský? „Pořád mi někdo píše, ale já jsem ráda, že jsem teď sama, užívám si léta a kamarádek. Jsem ráda, že jsem se stihla vidět s Luckou, než odjede na dovolenou,“ prozradila Vignerová. „Do vztahu se nehrnu. Až to přijde, tak to přijde. Teď se chci bavit a čeká mě taky nabitý pracovní podzim,“ dodala sexy brunetka.

Nechutnější věc jste neviděli: Šaty z chlupů z ohanbí!

Módní policie: Verešová si oblékla málo, ale pohled na ni byl skvostný