Geometrická tetování: Tady máte ta NEJ

Redakce

Mandaly, sovy, jeleni, diamanty - obrázkových motivů, co jsou v kurzu, najdete mezi lidmi spoustu. Někdo ale na obrázky moc není a přesto to neznamená, že by si musel vytetovat nějaký tribal. Je tu totiž geometrie.

Pod pojmem geometrie se každému určitě vybaví trojúhelníky a kvádry, které rýsoval ve škole. Geometrie v tetování se však neomezuje jen na klasické rovinné útvary a možná vás překvapí, co všechno se s ní na lidské kůži dá vytvořit.

Poradí si se vším od malých motivů na zápěstí po velké práce přes celá záda, můžete si s ní obzvláštnit i klasické „obrázkové“ tetování, nebo ho rovnou přetransformovat do vizualizace plné čar (a kouzel). Ač se to možná na první pohled nezdá, geometrická tetování nejsou záležitost pro muže, naopak s linkami může šikovný tater vytvořit i něžný dívčí motiv, skvěle se hodí i k vytvoření optické iluze.

Pokud tedy nejste fandové klasických obrázků a přesto přemýšlíte nad tetováním, možná je geometrie právě pro vás. Na nejzajímavější geometrická tetování se podívejte v naší galerii.

Galerie: Krásné rostlinné tetování, které má styl

Chcete tetování, ale nevíte jaké? My vám poradíme, které frčí a kam si ho máte dát!