Gigi Hadid přináší poselství ženám: Cvičte a povzneste se nad negativní hlasy ve svém okolí

Redakce

Značka Reebok představila spolupráci s celosvětovou módní ikonou a vyznavačkou fitness Gigi Hadid. Americká supermodelka se stává novou tváří kampaně #PerfectNever, která boří nerealistickou iluzi „dokonalosti“ a snaží se po celém světě inspirovat ženy, aby si uvědomily svou vnitřní sílu, odvahu a rozhodnost.

Jako supermodelka je Gigi zvyklá čelit tlaku a žít pod neustálým dohledem kritiků, kteří od žen očekávají dokonalost. Pomáhá jí s tím také fitness, díky kterému našla vnitřní klid.

„Cvičení pro mě není pouze fyzickou aktivitou, ale také mentální záležitostí. Pomáhá mi uniknout před hlukem v mé hlavě. V té jediné chvíli má mysl utichá,“ říká.

Reebok a Gigi společně vyzývají ženy, aby se s pomocí fitness povznesly nad negativní hlasy ve svém okolí. Naopak si mají užít společenské, fyzické i mentální výhody, které cvičení přináší (a které znázorňuje delta v logu Reebok).

Také proto se Gigi podělí o svůj #PerfectNever příběh, kterým chce povzbudit ostatní ženy ke sdílení svých vlastních zkušeností. Partnerství Reeboku s Gigi je druhou etapou kampaně #PerfectNever.

Tu první odstartovala v červenci Ronda Rousey. Působivé video zachytilo nejslavnější zápasnici MMA v její syrovosti, čímž sice rozbilo iluze o její dokonalosti, představilo ji ale jako ženu, která se snaží být nejlepší verzí sama sebe tím, že se učí ze svých nedokonalostí.

Slavní a Halloween: Kdo měl nejlepší kostým?

Nejlepší fashionisti, které můžete sledovat na Instagramu