Good Charlotte chtějí na diskotéky

Stefan-Titka

Good Charlotte momentálně chystají ve studiu desku Cardiology, která se má objevit až v polovině roku 2009, a tak zatím fanouškům připravili „překvapení“ v podobě alba Greatest Remixes. Už jen podle názvu asi vytušíte, jak moc originální tato kompilace bude (a pokud vás netrkne název, tak to bude určitě blýskavá disko-lebka na obalu).

Chlapcům z Good Charlotte rozhodně nelze upřít několik chytlavých melodií, a pokud se k tomuto CD dostanete, třeba je zpětně oceníte ještě o něco víc. Když Joel Madden na začátku slušné Los Angeles World Wide uklidňuje „everything is gonna be alright“, ještě ve vás dřímá maličká naděje, že by to mohlo vyjít. Chvíli nato přichází zajímavě pojatá Broken Hearts Parade hozená do rytmu reggae a vy stále věříte, že to nebude jen kalkul. Ale tady někde končí to nejzajímavější, co DJové předvedou. Dál už je to jen nezajímavá variace na šablonu „dejme tam disko, zasekávejme zvuk, přidejme pravý černošský rap, třeba i deformovaný vysoký hlas“ a voila – máme remixy. Máme, ale špatné.

Poslechněte si Good Charlotte

Pár světlých momentů by jeden na desce ještě vyšmátral, disko verze I don´t wanna be in love (Dance floor Anthem) od Metro Station má určité kouzlo, ale po většinu času z alba čiší jen snaha připomenout, že tu je něco jako kapela Good Charlotte, která chystá na příští rok desku. Lze si představit, že to šlo říct i jinak. Méně bolestivě.

Good Charlotte – Greatest Remixes
15 tracků, 55:43, vydalo Sony Music

 

Témata:,